Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 11 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 11 Νοεμβρίου

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει στο φως σημαντικά μυστικά, αλλά θα βελτιώσει σχέσεις…

ΚΡΙΟΣ
Οι δυσκολίες που πέρασες στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα ήταν πολλές, όμως κατάφερες να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν, για αυτό προσπάθησε να κάνεις κάποιες επαφές τις επόμενες ημέρες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα περάσεις μία ημέρα γεμάτη έντονο ερωτισμό και θα έρθεις ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι μία καλή ημέρα για νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η δουλειά σου πήγε πολύ καλά αυτές τις ημέρες, παρόλο που τα σκαμπανεβάσματα ήταν πολλά. Τα οικονομικά σου βελτιώθηκαν αρκετά χάρη στην υπερπροσπάθεια που έκανες το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυθείς. Τακτοποίησε άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις ανοιχτές. Στην ερωτική σου ζωή, όλα πηγαίνουν καλά για εσένα που είσαι single. Εσύ όμως που είσαι σε μία σχέση, σήμερα θα αισθανθείς μία απομόνωση… Κάτι που έχει έρθει στο φως σε προβληματίζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα νέα επαγγελματικά σου σχέδια βαίνουν καλώς, ωστόσο σήμερα είναι σημαντικό να αφιερώσεις την ημέρα σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο και αναπλήρωσε κενά που έχεις δημιουργήσει. Ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου θα σου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση που τόσο χρειάζεσαι το τελευταίο διάστημα. Όσο για τα οικονομικά σου, την καινούργια εβδομάδα που έρχεται κινήσου πιο οργανωμένα και δεν θα χάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντικές συνεργασίες που έμειναν για καιρό στα χαρτιά, τώρα τις είδες να παίρνουν σάρκα και οστά, γεγονός που σε ενθουσίασε. Σήμερα απόλαυσε μερικές στιγμές για εσένα, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Τα οικονομικά σου σε δυσκόλεψαν πολύ τις ημέρες που πέρασαν και ανησύχησες ότι κάτι δεν κάνεις σωστά. Προσπάθησε περισσότερο τις ημέρες που έρχονται. Όσο για την ερωτική σου ζωή, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις αλλαγές και θα φέρει την ανανέωση που χρειάζεσαι, είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι.

 

ΛΕΩΝ
Μπορεί να βρέθηκες αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια στη δουλειά σου την εβδομάδα που πέρασε, όμως κατάφερες να τα ξεπεράσεις και σου αξίζουν συγχαρητήρια για τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή περίοδο, για αυτό να είσαι προσεκτική στις αγορές σου από εδώ και πέρα. Θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή. Θα δεις σήμερα ότι θα έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε αφορά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχολήθηκες με πολλά πράγματα ταυτόχρονα στη δουλειά σου και αυτό δεν σε βοήθησε πολύ. Είδες κάποια από τα σχέδιά σου να πέφτουν στο κενό και αυτό σε στεναχωρεί. Προετοιμάσου καλύτερα για την εβδομάδα που έρχεται και θα βγεις κερδισμένη. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, μετά από τόσες προσπάθειες που έχεις κάνει. Στην ερωτική σου ζωή όλα είναι καλύτερα. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με τον αγαπημένο σου. Οι πλανήτες ευνοούν τις νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι single.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα μελλοντικά σου σχέδια σε απασχολούν και ακόμη και σήμερα θα είσαι διαρκώς σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί, αν όμως συνεχίσεις με έναν καλό προγραμματισμό, θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν ακόμη καλύτερα. Τα αισθηματικά σου σε απασχολούν. Έχει γίνει μία τρομερή παρεξήγηση με τον σύντροφό σου και πρέπει να βρεις τρόπο να διορθώσεις την κατάσταση. Εάν δε είσαι σε σχέση, σύντομα θα έρθει η γνωριμία που περίμενες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιμετώπισες πολλά προβλήματα την εβδομάδα που πέρασε και για αυτό σου αξίζει σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα. Προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνεις με την οικογένειά σου, μπορεί να έρθετε σε ρήξη. Δεν είναι μέρα για καβγάδες και σπατάλη ενέργειας. Είναι μέρα για το ακριβώς αντίθετο. Σε ανησυχεί ένα νομικό ζήτημα, το οποίο πρέπει άμεσα να το λύσεις και αυτό θα κάνεις. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία, ειδικά εσύ που παραμέλησες πολύ τον αγαπημένο σου μέσα στην εβδομάδα που πέρασε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάφερες να ανταπεξέλθεις σε πολλές δυσκολίες στη δουλειά σου και πήρες τα εύσημα για αυτό. Τα οικονομικά σου ωστόσο δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν, για αυτό από εδώ και πέρα φρόντισε να κάνεις πιο σωστές κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ έρχονται αλλαγές. Εάν μία σχέση έχει φτάσει στο τέλος της, τότε μην μένεις μόνο και μόνο από συνήθεια. Εάν είσαι single, ετοιμάσου για κάτι νέο που θα σε ανανεώσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε έχουν κουράσει πολύ, για αυτό σήμερα φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Γέμισε τις μπαταρίες σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν και αυτό σε ευχαριστεί πολύ. Το άγχος σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στα αισθηματικά σου και σε εσένα που είσαι σε σχέση, καθώς ξεσπάς στον αγαπημένο σου, αλλά και σε εσένα που δεν είσαι σε μία σχέση, αφού έχεις κλειστεί στον εαυτό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα προβλήματα που προέκυψαν στη δουλειά σου λύθηκαν καθώς διατήρησες την ψυχραιμία σου. Σήμερα θα έχεις τον χρόνο να σκεφτείς καλά το μέλλον σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου ισορροπούν και θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο εάν είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Στη προσωπική σου ζωή τα πράγματα βελτιώνονται, καθώς θα περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Κάτι που σου έλειπε. Εάν δεν είσαι σε μία σχέση, να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Έρχονται καλύτερες μέρες με την εύνοια των πλανητών.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σου σε δυσκόλεψαν πολύ αυτή την εβδομάδα, όμως οι συνθήκες βελτιώθηκαν αισθητά. Σήμερα ωστόσο, μην σκεφτείς τίποτα. Πέρνα τη μέρα σου έτσι όπως θα έρθει. Άσε στην άκρη τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και πέρνα όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, οι πλανήτες ευνοούν τις νέες γνωριμίες…

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being