Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έτσι πήρε το ρόλο του "Φατσέα" ο πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!

Έτσι πήρε το ρόλο του "Φατσέα"...

Θα τον δούμε στα νέα επεισόδια

Στο περιοδικό DownTown και τη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε συνέντευξη ο πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος  αποκάλυψε για πρώτη φορά τι σκέφτηκε όταν διάβασε τον ρόλο του Φατσέα.

Ο ηθοποιός ανέφερε παράλληλα πως θα τον δούμε στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς.

«Το μπαμ της δημοσιότητας έγινε μ’ αυτή τη σειρά. Εκεί με έμαθε ο πολύς κόσμος. Στην αρχή αρνήθηκα τον ρόλο του Φατσέα, δεν ήθελα να το κάνω. Μου είχε φανεί πολύ αρνητικός ως χαρακτήρας. Η γυναίκα μου με έπεισε. Μυρίστηκε ότι θα είναι επιτυχία. Εγώ σκεφτόμουν “τόσοι άλλοι υπάρχουν, ρε γαμότο στο χωριό, τον πιο μαλ@κα απ’ όλους μου έδωσαν να κάνω;”.

Ο Χάρης Ρώμας είχε δοκιμάσει άλλες δυο – τρεις φορές να δουλέψουμε μαζί αλλά δεν είχε προκύψει. Όταν με πήρε τηλέφωνο για να κάνω τον συγκεκριμένο ρόλο, διάβασα το κείμενο και λέω “πώς θα του πω πάλι όχι;”.

Τώρα πώς αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας αγαπήθηκε τόσο πολύ, μάλλον έχει να κάνει με το πώς τον χειρίζεσαι και εσύ. Στον δρόμο πάντως, ακόμη με φωνάζουν Φατσέα. Όσο για το αν θα ξαναγίνει το Καφέ της Χαράς; Αν αυτό συμβεί, θα είμαι στο καστ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πουλήσω, χρωστάω πολλά σ’ αυτό το σήριαλ. Το αγαπάω. Αλλά για να γίνει πρέπει να είναι και οι υπόλοιποι, δεν μπορεί να γίνει για παράδειγμα Καφέ της Χαράς χωρίς τη “Χαρά”», είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight