Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μισέλ Ομπάμα αντιμετώπισε τον ρατσισμό

Η Μισέλ Ομπάμα αντιμετώπισε τον ρατσισμό

Τι είπε για το τέλος της θητείας του συζύγου της

Μιλάει για τον ρατσισμό, τα οικογενειακά προβλήματα και δεν αφήνει εκτός τον Ντόνταλντ Τραμπ. Η Μισέλ Ομπάμα στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Becoming» αποκαλύπτει επίσης τί δεν θα συγχωρήσει ποτέ στον πρόεδρο της Αμερικής.

Η Μισέλ Ομπάμα στο βιβλίο της τονίζει ότι αντιμετώπισε τον ρατσισμό, καθώς παρουσιαζόταν με το στερεότυπο της «θυμωμένης μαύρης γυναίκας» επειδή είναι μία «ισχυρή μαύρη γυναίκα».

Στις 13 Νοεμβρίου, το βιβλίο κυκλοφορεί στις ΗΠΑ. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, αλλά και καταφέρεται εναντίον του Ντόναλντ Τράμπ, σύμφωνα με αποσπάσματα που έχει δημοσιεύσει η Washington Post.

Η έκδοση του βιβλίου της συνοδεύεται από μια μεγάλη περιοδεία παρουσιάσεων με τη συμμετοχή αστέρων όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Ριζ Γουίδερσπουν. Τα εισιτήρια για τις παρουσιάσεις ξεκινούν από 30 δολ. και μπορεί να φθάσουν και πάνω από 1.000 δολάρια. Τα εισιτήρια για τη μοναδική παρουσίαση στην Ευρώπη, στο Λονδίνο μαζί με τη συγγραφέα Τσιμαμάντα Νγκόζι Αντίτσι έχουν ήδη εξαντληθεί, σύμφωνα με τη FAZ.

Στο βιβλίο της, η Μισέλ Ομπάμα περιγράφει τη ζωή της πριν από την είσοδό της στον Λευκό Οίκο, τη σχέση της με τον Μπαράκ Ομπάμα και το πώς ήταν να είσαι η πρώτη μαύρη πρώτη κυρία της Αμερικής. Στον πρόλογο γράφει ότι θέλει να μιλήσει για την πορεία της, από τα χρόνια που μεγάλωνε "σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στο νότιο Σικάγο" και τη μετακόμιση σε ένα σπίτι με περισσότερες σκάλες απ’ όσες μπορούσε να μετρήσει.

Αναφέρεται ακόμη στο τέλος της θητείας του συζύγου της και στο σοκ που υπέστη όταν έμαθε για τη νίκη του Τραμπ. Επίσης θυμάται ότι "έτρεμε από οργή" όταν είδε το βίντεο με τον Τραμπ να υπερηφανεύεται ότι "αρπάζει τις γυναίκες" ανάμεσα στα πόδια τους. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δηλώνει ότι "δεν θα συγχωρέσει ποτέ" τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, επειδή αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο σύζυγός της γεννήθηκε στις ΗΠΑ και έθεσε την οικογένειά της σε κίνδυνο.

Αναφερόμενη στις δύσκολες περιόδους στη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στάθηκε στην αποβολή που είχε και στην  εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε για να αποκτήσει τις δύο κόρες της. Θέτει επίσης τέλος στα σενάρια για υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές του 2020 τονίζοντας ότι δεν της αρέσει η πολιτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight