Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κιμ Καρντάσιαν, Αλίσα Μιλάνο, Μελίσα Έθεριτζ εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιάς

Κιμ Καρντάσιαν, Αλίσα Μιλάνο, Μελίσα Έθε...

Στο Μαλιμπού

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Αλίσα Μιλάνο και η Μελίσα Έθεριτζ ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Μαλιμπού, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο δελ Τόρο ανέφερε στο Twitter ότι έφυγε αφήνοντας πίσω του τη μεγάλη συλλογή του από αντικείμενα φαντασίας και τρόμου, ενώ η τραγουδίστρια Έθεριτζ εγκαταστάθηκε σε ένα ξενοδοχείο.

Οι αρχές έχουν εκδόσει εντολή υποχρεωτικής εκκένωσης για το Μαλιμπού, όπου κατοικούν 12.000 άνθρωποι καθώς η πυρκαγιά Γούλσεϊ που εκδηλώθηκε τη νύχτα κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Στο Μαλιμπού και στο γειτονικό Καλαμπάσας κατοικούν εκατοντάδες διασημότητες - πολλοί σε απομονωμένες βίλες, μέσα σε μεγάλα κτήματα. Στους πρώην και νυν κατοίκους του περιλαμβάνονται η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η Σερ, ο Τομ Χανκς και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Οι κάτοικοι απηύθυναν έκκληση μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης για βοήθεια προκειμένου να απομακρύνουν τα άλογα και άλλα ζώα από τις φάρμες τους. Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων έχουν σχηματιστεί στον μοναδικό παραλιακό αυτοκινητόδρομο από και προς το Μαλιμπού.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight