Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειτορία: Νεκρός ο 25χρονος που έπεσε σε χαράδρα -Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης

Κλειτορία: Νεκρός ο 25χρονος που έπεσε σ...

Τις Αρχές ειδοποίησε ο πατέρας του

Νεκρός ανασύρθηκε ο 25χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος έπσε χθες σε χαράδρα.Για την ανάσυρσή του η πυροσβεστική έστησε επιχείρηση με τη συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, η οποία ολοκληρώθηκε στις 2 περίπου τα ξημερώματα. Πιθανότατα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο νεαρός να γλίστρησε. Τον αναζητούσε ο πατέρας του μια και τα ίχνη του χάθηκαν γύρω στις 5 το απόγευμα. Ο σκύλος του νεαρού μάλιστα όπως πληροφορείται το thebest.gr οδήγησε τους πυροσβέστες στο σημείο που βρισκόταν ο νεαρός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση ανάσυρσης 25χρονου κτηνοτρόφου ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος σε χαράδρα στην Κλειτορία Αχαΐας, στη θέση Κάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr για την πτώση του νεαρού ειδοποίησε της Αρχές ο πατέρας του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και προς το σημείο κατευθύνθηκαν Πυροσβέστες και ο διοικητής της Υπηρεσίας Καλαβρύτων καθώς και ομάδα πέντε ορειβατών από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, ωστόσο το σημείο είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτο για τα οχήματα. Ο άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος και επικρατεί αγωνία για τη ζωή του.

πρώτη ενημέρωση 22.15 09-11-2018

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις