Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παίζεται και στην Πάτρα το "Overlord" που συνδυάζει τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο με...ζόμπι

Παίζεται και στην Πάτρα το "Overlor...

Η ταινία είναι παραγωγή του Τζέι Τζέι Έιμπραμς

Ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ, βλέπουμε και εδώ στην Ελλάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες, και της Πάτρας, στα Odeon Veso Mare, από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, το ενδιαφέρον αιματηρό πολεμικό θρίλερ «Overlord» που αποτελεί παραγωγή του 52χρονου σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου Τζέι Τζέι Έιμπραμς.

Το φιλμ που στο rotten tomatoes συγκεντρώνει ποσοστό 80% και 55% στο πιο απαιτητικό metacritic, όπως διαβάσαμε ξεκινά ως ένα νέο «Saving Private Ryan – Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν» μιας και η αρχική δράση έχει να κάνει με την απόβαση Αμερικανών στρατιωτών στις ακτές της Γαλλίας για να πολεμήσουν στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο τους Ναζί Γερμανούς. Στην πορεία ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται και η ταινία μετατρέπεται σε horror movie με ζόμπι!

Πιο συγκεκριμένα μία ημέρα πριν από την έναρξη του πολέμου, δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί ετοιμάζονται να ανατινάξουν έναν πυλώνα ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης σε ένα χωριό της Γαλλίας, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ένα φρικιαστικό μυστικό...

Ο J. J. Abrams ήταν στο πηδάλιο επιτυχημένων φιλμ όπως το Cloverfield (2008), το Star Trek (2009), στο «Star Wars: The Force Awakens» (2015) και είναι επικεφαλής και στο επερχόμενο «Star Wars: Episode IX» (2019).

Στην ταινία «Overlord» σε σκηνοθεσία Julius Avery (διανομή από Odoen) παίζουν οι: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Jacob Anderson, Dominic Applewhite, Pilou Asbæk (o 36χρονος Δανός ηθοποιός είναι γνωστός από την συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές «Borgen» και «Game of Thrones»), Iain De Caestecker, John Magaro, Mathilde Ollivier και Bokeem Woodbine.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture