Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ιερά αγρυπνία στο Γηροκομειό για τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο

Πάτρα: Ιερά αγρυπνία στο Γηροκομειό για ...

Πανηγυρίζει και το παρεκκλήσι στην Χριστιανική Εστία

Η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, η ιερά ακολουθία του οποίου ψάλλεται κάθε Κυριακή στους Ορθόδοξους ιερούς ναούς, τιμάται από την εκκλησία μας στις 13 Νοεμβρίου. Φέτος όπως είδαμε, την παραμονή, Δευτέρα 12/11 στις 19.45 το βράδυ με 01.00 τα ξημερώματα θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στο ναό του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου έναντι της εισόδου της ιεράς Μονής Παναγίας Γηροκομήτισσας όπου θα τεθεί για προσκύνημα και τμήμα του ιερού λειψάνου του αγίου.

Ακόμα στις 12 και 13/11 πανηγυρίζει και το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Χριστιανική Εστία Πατρών στην οδό Μιαούλη όπου την παραμονή το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και το πρωί στο τέλος της Θείας λειτουργίας θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο για τα παλαιά μέλη και επικεφαλής της Χριστιανικής Εστίας.

*Να προσθέσουμε πως για την Τρίτη 13/11 ο Μητροπολιτικός ιερός ναός Ευαγγελιστρίας βάζει πούλμαν που θα μεταβεί στη Λουκά Τριπόλεως, τόπο καταγωγής του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου που πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς τη μέρα αυτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις