Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

VICTORIA’S SECRET: ΑΝΤΙΟ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ, «ΚΟΛΑΣΑΝ» ΚΕΝΤΑΛ, ΤΖΙΤΖΙ, ΜΠΕΛΑ, ΤΑ MARY KATRANTZOU LOOKS (ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

VICTORIA’S SECRET: ΑΝΤΙΟ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το show-extravaganza θάμπωσε τη Νέα Υόρκη

«Αγαπημένη Βικτόρια, σε ευχαριστώ που με έμαθες να πετάω» ήταν το μήνυμα αποχαιρετισμού της αφόρητα sexy 37χρονης βραζιλιάνας καλλονής Αντριάνα Λίμα στο διαδίκτυο, με αφορμή την τελευταία της πασαρέλα στο σόου- υπερθέαμα Victoria’s Secret που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη. Τα δάκρυά της στη σκηνή, μετά από 19 χρόνια «αγγελικών» επιδόσεων έγιναν ταχύτατα διεθνής είδηση συνοδευμένα από υπέροχα στιγμιότυπα. Ταυτόχρονα, παρέλασαν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας-  Κένταλ, Τζίτζι, Μπέλα- με super glamour περιβολές, σαν ζωντανές ερωτικές φαντασιώσεις, αναδεικνύοντας και μια ειδική lingerie σειρά της ελληνίδας Mary Katrantzou.

Η πιο μακροχρόνια μούσα του διάσημου αμερικάνικου brand εσωρούχων ήταν η Αντριάνα Λίμα που πρωτοπερπάτησε με τα ομώνυμα εσώρουχα στα 18 της χρόνια και σήμερα αποσύρεται πάμπλουτη και μητέρα δυο παιδιών. Πέρυσι είχε πει αντίο ακόμα ένα super model συνδεδεμένο με τη Victorias Secret, η Αλεσάντρα Αμπορόζιο.

 

Οι φετινές ντίβες της επίδειξης ήταν ασυζητητί οι αμερικανίδες «κολλητές» -και πιο περιζήτητα ονόματα στο fashion στερέωμα σήμερα παγκοσμίως- Κένταλ Τζένερ , Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ. Η εμφάνιση της κατάξανθης Barbie Ελσα Χοσκ με το περίφημο fantasy bra, κόστους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, με 2100 διαμάντια 91 καρατίων σε κατασκευή του οίκου Swarovski ήταν επίσης ένα από τα πιο θεαματικά αξιοθέατα της βραδιάς. Το brand ανέβασε για πρώτη φορά στην πασαρέλα τη Γουίνι Χάρλοου, το μοντέλο με τη λεύκη, για να διαψεύσει της αντιδράσεις πως δεν αποδέχεται τη διαφορετικότητα, ενώ επέστρεψαν σε μεγάλη φόρμα μετά από εγκυμοσύνες οι καλλονές Μπεχάτι Πρίνσλο και Κάντις Σουάνεποελ.

Εννοείται πως όλα τα «κορμιά» που συμμετείχαν ζαλίζουν το θεατή με τις άπιαστες αναλογίες τους. Η εκδήλωση άλλωστε καθιερώθηκε επειδή προβάλλει τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου ημίγυμνες με τα πιο εκκεντρικά αξεσουάρ. Τέιλορ Χιλ, Σάρα Σαμπάιο, Σίντι Μπρούνα, Τόνι Γκαρν, Στέλα Μάξουελ, Σανίνα Σάικ, Λάις Ριμπέιρο, Γιασμίν Τουκς, Μπάρμπαρα Πάλβιν, Ζόζεφιν Σκράιβερ, Λιου Γεν, Ναντίν Λέοπολντ, Ντέβον Γουίντσορ, Φρίντα Αασεν, Μέγκαν Γουίλιαμς είναι κάποια από τα γνωστά ονόματα που καταχειροκροτήθηκαν (έλαβαν μέρος 60 κορίτσια, εκ των οποίων τα 19 για πρώτη φορά)

Τα πελώρια φτερά, οι αραχνούφαντες προκλητικές διαφάνειες, τα λαμπερά πετράδια, τα πικάνιντα αθλητικά και τα υποδήματα με μποά και ατέλειωτα κορδόνια ήταν πάλι εδώ. Εντύπωση όμως έκαναν ειδικά φέτος τα trendy σκοτσέζικα καρό, αλλά και τα κολάζ άνθινων και ψυχεδελικών, ψηφιακών εμπριμέ της Mary Katrantzou σε εκτυφλωτικές αμφιέσεις και μπέρτες.

Όπως πάντα δημοφιλείς καλλιτέχνες τραγούδησαν live: ο πολύ hot καναδός Shawn Mendes, αλλά και οι Rita Ora, Βebe Rexha, Halsey ντυμένες ταιριαστά με το σόου. Βέβαια οι εικόνες σε αυτή την περίσταση μιλούν από μόνες τους. (Θυμίζουμε πως εχουν παρακολουθησει το event 1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε 190 χώρες)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View