Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 8 Νοεμβρίου

Ζώδια

Ο Δίας εισέρχεται στον Τοξότη και φέρνει αισιοδοξία και αλλαγές. Τα ζώδια της φωτιάς (Τοξότες, Λέοντες και Κριοί) θα είναι τα πιο τυχερά και θα έχουν τις πιο πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουν να ανακάμψουν.

ΚΡΙΟΣ
Ευκαιρία να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και να θέσεις σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια. Δεν είναι ώρα για περιττές αγορές που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Τα όνειρα που κάνεις για τη σχέση σου δεν θα αργήσουν να γίνουν πραγματικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν ακριβώς όπως τα έχεις προγραμματίσει και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μία σημαντική αλλαγή στα οικονομικά σου έρχεται το αμέσως επόμενο διάστημα, γεγονός που θα σου δώσει μία ανάσα αισιοδοξίας. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εάν είσαι single αυτήν την περίοδο είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου και μετά σε οτιδήποτε άλλο. Για εσένα που είσαι σε σχέση, προσοχή στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις μεγάλη ανυπομονησία για τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια. Προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένη στη δουλειά σου και όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που επιθυμείς, όμως οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα θα σου δώσουν λίγη αισιοδοξία για το μέλλον. Τα αισθηματικά σου σε απασχολούν. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και φέρνει αναστάτωση. Προσοχή αν είσαι σε σχέση, πώς θα χειριστείς την κατάσταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς και αυτό σε ηρεμεί. Δουλεύεις πολύ, αλλά υπάρχει αποτέλεσμα! Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί, συνέχισε σε αυτή την κατεύθυνση. Προσοχή χρειάζεται στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Θα σου κάνει ένα δώρο κάπως… περίεργο για τα γούστα σου. Μην τον παρεξηγήσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ
Μία δημιουργική ημέρα ξεκινά για εσένα αγαπημένη μου και θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις για ακόμη μία φορά στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να είσαι προσεκτική. Απέφυγε τις περιττές αγορές. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις και κάποια χαρμόσυνα νέα σήμερα, ίσως μάθεις ότι είσαι έγκυος! Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου περνάει σε μία πιο όμορφη περίοδο από εδώ και πέρα. Για εσένα που δεν είσαι σε μία σχέση, είναι καιρός να επενδύσεις σε κάτι νέο…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, τη στιγμή που εσύ περίμενες κάτι διαφορετικό. Συνέχισε έτσι και θα καταφέρεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή στιγμή και θα έχεις μάλιστα και κάποιες κερδοφόρες συναλλαγές. Ένα νέο πρόσωπο θα φέρει αναστάτωση στη σχέση σου. Εάν είσαι single, ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία. Θα σε προβληματίσει ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς και αυτό σε χαροποιεί. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει αυτή τη νέα γνωριμία που έκανες και σε έχει ενθουσιάσει…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απαιτητική η σημερινή ημέρα για εσένα, ωστόσο τα οφέλη πολλά. Τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Έρχονται αλλαγές… Προσοχή στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, απέφυγε τους περιττούς καβγάδες. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καιρός για αλλαγές και βασικά πρέπει να ξεκινήσεις από τη δουλειά σου. Σκέψου διαφορετικά, μόνο έτσι θα «ξεκολλήσεις» από τη μη δημιουργική περίοδο που περνάς. Τα οικονομικά σου σού επιτρέπουν να κάνεις κάποιες αλλαγές που ήθελες στο σπίτι σου. Μην χάσεις την ευκαιρία για κάτι νέο και όμορφο στην ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι σε σχέση, δώσει περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα θα σε αγχώσει πολύ, αφού οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Βάλε τις σε μία σειρά, μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Δώσε μία πιο πνευματική διάσταση στη δουλειά σου και θα δεις αποτέλεσμα. Όσο για τα οικονομικά σου, εδώ θα σε βοηθήσει πολύ ένα άτομο που δεν περίμενες. Αποδέξου τη βοήθειά του. Στην προσωπική σου ζωή μεγάλες αναταράξεις θα φέρει η αποκάλυψη ενός μυστικού από το παρελθόν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ελπίδες σου για την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων δεν πρέπει ποτέ να μειώνονται. Προσπαθείς πολύ και αυτό φαίνεται. Μην απογοητεύεσαι, δεν μπορούν να γίνουν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη. Τα οικονομικά σου έχουν μία ανοδική πορεία, γεγονός που σε ενθουσιάζει. Μην παρασυρθείς σε λάθος μονοπάτια και καταστρέψεις ότι με κόπο έφτιαξες. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται και άλλοι ορίζοντες θα ανοίξουν μπροστά σου. Μην απορρίψεις το ενδεχόμενο μίας νέας γνωριμίας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μία σημαντική επαγγελματική εξέλιξη σου επιφυλάσσει η μέρα, να είσαι έτοιμη για ευχάριστες αλλαγές. Τα οικονομικά σου έχουν μία εμφανή βελτίωση και αυτό είναι το δώρο του Δία για εσένα. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς σωστά. Ένα νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σου και θα φέρει τα πάνω κάτω. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, καιρός να αναζωπυρώσεις τη «φωτιά» που σιγοκαίει ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου…

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being