Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΕΕΔΕ: Αλλαγή Εργασιακής Κουλτούρας και Νοοτροπίας από τον Γιάννη Καλογεράκη

ΕΕΔΕ: Αλλαγή Εργασιακής Κουλτούρας και Ν...

Το όνομά του έχει ταυτιστεί με την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει σεμινάριο 12 ωρών με θέμα  «Αλλαγή Εργασιακής Κουλτούρας & Νοοτροπίας» την Παρασκευή και το Σάββατο 16 & 17 Νοεμβρίου 2018 αντίστοιχα, το οποίο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθηθεί το υπεύθυνο στέλεχος να επιφέρει την επιθυμητή αλλαγή στην προσωπική του νοοτροπία, στην ομάδα του και κατά συνέπεια στον τρόπο εργασίας και κουλτούρα ολόκληρης της εταιρείας του, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη, προϊσταμένους μεγάλων τμημάτων αλλά και μικρών ομάδων.

Σημαντικές ενότητες του σεμιναρίου αποτελούν: Τι είναι και πως διαμορφώνεται η εργασιακή κουλτούρα; η Ελληνική εργασιακή κουλτούρα; oι εργασιακές κουλτούρες άλλων χωρών και η παγκοσμιοποίηση; το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον; η ανάγκη για αλλαγή στις επιχειρήσεις & στους ανθρώπους; γιατί οι άνθρωποι αντιστέκονται στην αλλαγή;  γιατί να αλλάξει κάποιος; τι επηρεάζει και πώς επηρεάζεται η εργασιακή κουλτούρα; ατομική, ομαδική και εταιρική κουλτούρα; δημιουργία κοινής εταιρικής κουλτούρας; εποικοδομητική επικοινωνία; τεχνικές επαγωγικής καθοδήγησης; υπερπηδώντας την αντίσταση για αλλαγή; παρακίνηση ή αυτοπαρακίνηση; χειρισμός αρνητικών συναισθηματικών αντιδράσεων; επίδραση κουλτούρας στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων; μελέτες περιπτώσεων και πρακτικές ασκήσεις για εμπέδωση νέου τρόπου σκέψης.

Ο Γιάννης Καλογεράκης είναι διευθύνων σύμβουλος και εισηγητής με μακρόχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία αλλά και σημαντική καριέρα ως υψηλόβαθμο στέλεχος εταιριών. Το όνομά του έχει ταυτιστεί με την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και έχει πραγματικά αγαπηθεί από την αγορά για το άμεσο ύφος του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία.

Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές, κυπριακές και πολυεθνικές εταιρείες, εκπαιδεύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες στελέχη. Στόχος της εκπαίδευσης είναι η δημιουργία επαγγελματικής νοοτροπίας με θετική κατάληξη στην παραγωγικότητα αλλά και η προσωπική ανάπτυξη των ατόμων.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο παράρτημα της ΕΕΔΕ στην Πάτρα, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 1ος όροφος.  Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352  Fax: 2610 361 517, email: [email protected] website: www.eede.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά