Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΛΑΤΡΕΜΕΝΕΣ VINTAGE ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ "ΑΙΓΛΗ" ΤΗΣ ΒΕΣΟ

ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΛΑΤΡΕΜΕΝΕ...

Ξέρετε την περσόνα Σούλη Ανατολή;

Η 32χρονη Βολιώτισσα τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη που ο κόσμος έχει γνωρίσει και αγαπήσει ως την τραγουδίστρια της μπάντας των Imam Baildi καταφθάνει αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στην Πάτρα για να παρουσιάσει σ’ ένα μουσικό live στον πουχώρο Αίγλη στο ισόγειο της Βέσο Μάρε που διαχειρίζεται ο Δήμος Πατρέων, την φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή.

Η ζαργάνα του Παγασητικού έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη της επιτυχία «Όταν σου χορεύω», που πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια views, αλλά και το «Αμάντο μίο», που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά έχει ήδη αγαπηθεί, θ’ ανέβει στη σκηνή της Αίγλης για να μας ταξιδέψει μπρoς και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον δίσκο της, στο live της Ρένας Μόρφη θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν. Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτύπησαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ότι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10€  και στην είσοδο το βράδυ του live, 13€.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Έναρξη 21:30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture