Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

"Όμηροι" μιας βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο γιατροί και ασθενείς, στο ΚΥ και την ΤΟΜΥ του Αγ. Αλεξίου - Αδυναμία για τηλεφωνικά ραντεβού - ΗΧΗΤΙΚΟ

"Όμηροι" μιας βλάβης στο τηλεφ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το πρόβλημα παραμένει εδώ και μέρες

Χωρίς τηλέφωνα παραμένει εδώ και ημέρες το Κέντρο Υγείας και η ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) του Αγ. Αλεξίου, στην Πάτρα. Οι ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού με την ΤΟΜΥ και το ΚΥ, οι γιατροί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα εσωτερικά τηλέφωνα της μονάδας και επίσης το διοικητικό προσωπικό δεν μπορεί να διεκπεραιώσει εσωτερικές και άλλες εργασίες.

Ο λόγος... το τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο κατέρρευσε και μέχρι σήμερα παραμένει ανενεργό. Όπως έχει ήδη γράψει το thebestgr, η επισκευή του απαιτεί περίπου 6.000 ευρώ. Κονδύλι το οποίο ωστόσο δεν έχει εγκρίνει η κεντρική διοίκηση του ΕΦΚΑ που έχει στην ευθύνη της, ο,τιδήποτε αφορά σε κόστη συντήρησης, επισκευών ή αντικατάστασης -εκτός των άλλων- και στις υποδομές και εξοπλισμούς.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της μονάδας του Αγ. Αλεξίου, αισθάνεται "όμηρος" μιας δύσκαμπτης γραφειοκρατίας, που συναντάται κάθε φορά που προκύπτει κάποιο πρόβλημα στην μονάδα υγείας.

Το thebest.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας από τις πρώτες ημέρες του προβλήματος, το θέμα του τηλεφωνικού κέντρου της ΤΟΜΥ Αγ. Αλεξίου.

Εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα, χωρίς τηλέφωνα το πρώην ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου στην Πάτρα - Τι συμβαίνει

Οι πολίτες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ που εδρεύει στο συγκεκριμένο χώρο για να δουν εάν είναι διαθέσιμα τα φάρμακά τους κι έτσι να μπορέσουν να τα προμηθευτούν. Οι υπάλληλοι της ΤΟΜΥ δεν μπορούν καν να ενημερώσουν του πολίτες για ραντεβού που θα πρέπει ενδεχομένως να αναβληθούν.

Το thebest.gr επικοινώνησε με της ΤΟΜΥ Αγ. Αλεξίου και τον γνωστό καρδιολόγο, ο οποίος μας εξηγεί τις διαστάσεις του προβλήματος το οποίο, είναι πολύ σοβαρό και προκαλεί "αρρυθμίες" και επικίνδυνες καταστάσεις στις υγειονομικές και όχι μόνο υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being