Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΤΗ 2η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟ ΣΤΥΛΑΤΟ ΘΡΙΛΕΡ "SUSPIRIA" TOY ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΙΝΟ ΑΠΟ 8/11

ΣΤΗ 2η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟ ΣΤΥΛΑΤΟ ΘΡ...

Με Ντακότα Τζόνσον, Τίλντα Σουίντον

H 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη στην Πάτρα που διαχειρίζεται ο Παναγιώτης Κοτσαύτης, κρατά για 2η εβδομάδα, από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 έως και την Τετάρτη 14/11 στην προβολή των 19:30  το βραβευμένο στο Φεστιβάλ των Καννών φιλμ του Πολωνού Πάβελ Παβλικόφσκι «Ψυχρός Πόλεμος» που στη χώρα μας έχει τύχει θερμής υποδοχής από τους σινεφίλ. Ήδη την έχουν δει πανελλαδικά σε σχεδόν 3 εβδομάδες προβολής πάνω από 23.000 θεατές.

Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό, ασπρόμαυρο φιλμ διάρκειας 84 λεπτών σε σκηνοθεσία του Πάβελ Παβλικόφσκι της Οσκαρικής «Ida», με τους: Τζοάνα Κούλιγκ, Τομάς Κοτ, Άγκατα Κουλέσα.

Στην επαρχιακή Πολωνία του 1949 ο μουσικοσυνθέτης Βίκτορ γνωρίζει τη νεαρή, δυναμική και φιλόδοξη τραγουδίστρια Ζούλα, την οποία ερωτεύεται. Στη σκιά του Ψυχρού Πολέμου και για τα επόμενα 15 χρόνια, η παθιασμένη σχέση τους θα τους οδηγήσει στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Σπλιτ και πίσω στην Πολωνία, σταθμούς ενός αιώνιου και αδύνατου έρωτα.

Στο μεταξύ η 2η αίθουσα του Πάνθεον φέρνει από την Πέμπτη 8/11 έως και την Τρίτη 13/11/2018 στην βραδινή προβολή των 21:30  το φιλμ τρόμου «Suspiria», παραγωγής 2018 και διάρκειας 152 λεπτών που ήδη ξεκίνησε να παίζεται στις ΗΠΑ σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών κάνοντας εισπράξεις 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για Ιταλο-αμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία του 47χρονου Λούκα Γκουαντανίνο  του «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου». Στο «Suspiria» που επιχειρεί μία νέα ματιά στο παλιό κλασικό φιλμ τρόμου του Ντάριο Αρτζέντο του ’77, παίζουν η Τίλντα Σουίντον, η Ντακότα Τζόνσον, η Κλόι Γκρέις Μόρετζ, κ.α.

Στο Βερολίνο του 1977 μια νεαρή Αμερικανίδα γίνεται δεκτή σε μια πρωτοποριακή σχολή χορού, από την οποία έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς μια άλλη οικότροφος, ύποπτη για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές ομάδες.

ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ 6€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) 20€.

"Ψυχρός Πόλεμος".

"Ψυχρός Πόλεμος".

"Ψυχρός Πόλεμος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture