Δήμος Ερυμάνθου: Δημοπρατούνται 2 αναγκαία έργα

Κοινωνία

Η κατασκευή του δρόμου Λεόντιο - Βετέικα & παρεμβάσεις σε ορεινές Κοινότητες του Δήμου

06/11/2018 19:10

Μοιραστείτε το άρθρο:


Διαβάστε επίσης
"Αποκαλυπτήρια" για το νέο Moxy Hotel στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του πρώην Μωρέα- ΦΩΤΟΔείτε τις εικόνες
"Αποκαλυπτήρια" για το νέο Moxy Hotel στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του πρώην Μωρέα- ΦΩΤΟ
Πάτρα: Νεκρή η 52χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Τα ακριβή αίτια αναζητά η Αστυνομία
Πάτρα: Νεκρή η 52χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Πάτρα: Έσβησε ξαφνικά στα 53 του ο Ιωσήφ ΚρεμμύδαςΠέθανε από καρδιακή ανακοπή
Πάτρα: Έσβησε ξαφνικά στα 53 του ο Ιωσήφ Κρεμμύδας
Δήμος Ερυμάνθου: Δημοπρατούνται 2 αναγκαία έργα Η κατασκευή του δρόμου Λεόντιο - Βετέικα & παρεμβάσεις σε ορεινές Κοινότητες του Δήμου
 

Τη δημοπράτηση δύο σημαντικών και αναγκαίων έργων αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ερυμάνθου στην τελευταία της συνεδρίαση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή του δρόμου Λεόντιο - Βετέικα συνολικού προϋπολογισμού 643.400€, καθώς και την εκτέλεση του έργου της αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν στον Δήμο περί τα τέλη του 2016 με προϋπολογισμό 530.000€. Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σε ότι αφορά στο πρώτο έργο θα γίνουν εργασίες διαπλάτυνσης, κατασκευής τεχνικών έργων και ασφαλτόστρωσης σε οδικό τμήμα 1,5 χιλιομέτρου εντός των ορίων της Τ.Κ. Λεοντίου.

Σχετικά με το δεύτερο έργο και σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται να γίνουν παρεμβάσεις μικρότερης κλίμακας, σε ορεινές Κοινότητες του Δήμου και αναφέρονται σε μικρά τεχνικά έργα αποκατάστασης και επισκευής Δημοτικών και αγροτικών δρόμων, όπως και συντηρήσεις αυτών.

Με την ίδια απόφαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ερυμάνθου (Δήμαρχος είναι ο Θάνος Καρπής) ενέκρινε και τους όρους δημοπράτησης των έργων που θα γίνουν με Ηλεκτρονικό Δημόσιο Διαγωνισμό, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Η ανάρτηση της Πρόσκλησης και των όρων του Διαγωνισμού θα γίνουν εντός των προσεχών ημερών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Επίσης αναρτήθηκε στο ΚΗΜΔΗΣ ο πλειοδοτικός Διαγωνισμός για την κατασκευή νέου Δημοτικού κτιρίου στην Τ.Κ. Ισώματος (πρώην κτίριο Αστυνομίας), εμβαδού 172,82τ.μ. που χρηματοδοτείται από το ΤΑΣ (58.968€) και Δημοτικούς πόρους (145.576€) και θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Βοήθεια στο Σπίτι, κ.α.)

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 06/11/2018 19:10

Τυπώθηκε: 20/03/2019 05:53

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/506157

thebest.gr © 2019


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Αποκαλυπτήρια" για το νέο Moxy Hotel στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του πρώην Μωρέα- ΦΩΤΟ "Αποκαλυπτήρια" για το νέο Moxy Hotel στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του πρώην Μωρέα- ΦΩΤΟ
Έκλαιγε και φώναζε "Θέλω τον μπαμπά μου" το κοριτσάκι πριν το πετάξει από τον πέμπτο όροφο η μητέρα του Έκλαιγε και φώναζε "Θέλω τον μπαμπά μου" το κοριτσάκι πριν το πετάξει από τον πέμπτο όροφο η μητέρα του
Παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος Παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος
"Ξεκατινιάστηκαν"... διαδικτυακά Βασίλης Ζούλιας- Βίκυ Χατζηβασιλείου για ένα μίνι φόρεμα! "Ξεκατινιάστηκαν"... διαδικτυακά Βασίλης Ζούλιας- Βίκυ Χατζηβασιλείου για ένα μίνι φόρεμα!
Πάτρα: Νεκρή η 52χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: Νεκρή η 52χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Πάτρα: Έσβησε ξαφνικά στα 53 του ο Ιωσήφ Κρεμμύδας Πάτρα: Έσβησε ξαφνικά στα 53 του ο Ιωσήφ Κρεμμύδας
"Πόλεμος" Σπύρου Στεργίου με αρτοπώλες με φόντο την χθεσινή απεργία: "Τιμωρήστε τους" "Πόλεμος" Σπύρου Στεργίου με αρτοπώλες με φόντο την χθεσινή απεργία: "Τιμωρήστε τους"
Νίνο: Η φωτογραφία του πρώην πεθερού του, Γιώργου Βαρδινογιάννη, που ανέβασε στο instagram! Νίνο: Η φωτογραφία του πρώην πεθερού του, Γιώργου Βαρδινογιάννη, που ανέβασε στο instagram!
Πάτρα ΤΩΡΑ:  Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία- Τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάτρα ΤΩΡΑ: Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία- Τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
Πάτρα: Τροχαίο στην Αγυιά  με έναν τραυματία - ΦΩΤΟ Πάτρα: Τροχαίο στην Αγυιά με έναν τραυματία - ΦΩΤΟ