Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O 46χρονος γόης Ίντρις Έλμπα είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2018, από το People

O 46χρονος γόης Ίντρις Έλμπα είναι ο πιο...

Ο εντυπωσιακός Έλμπα έχει ακουστεί έως και για νέος Τζέιμς Μποντ

Είναι από τις περιπτώσεις που πραγματικά συμφωνούμε πέρα έως πέρα. Αναφερόμαστε στο νέο ειδικό τεύχος του Αμερικάνικου περιοδικού People (19 Νοεμβρίου 2018) που έβαλε στο εξώφυλλο του και ανακήρυξε τον Βρετανό μαύρο ηθοποιό Ίντρις Έλμπα ως τον πιο σέξι άντρα εν ζωή για το 2018.

Ο γοητευτικός 46χρονος ηθοποιός, ο οποίος πήρε τον τίτλο από τον περσινό νικητή που ήταν ο τραγουδιστής της country μουσικής Μπλέικ Σέλτον, φαίνεται πως δεν περίμενε αυτή την ανακοίνωση αυτή και αναγνώριση. «Έλα τώρα, σοβαρά;» δήλωσε ο Ίντρις Έλμπα στο περιοδικό People. «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “ναι, είσαι κάπως σέξι σήμερα”. Για να πω την αλήθεια, ήταν ένα ωραίο συναίσθημα & μια ευχάριστη έκπληξη που σίγουρα ανέβασε την αυτοπεποίθησή μου».

Όπως αναφέρει το flix.gr, ο Έλμπα όταν φοιτούσε στο σχολείο αρρένων στο Λονδίνο, ήταν αθλητής, καθώς έπαιζε από ποδόσφαιρο μέχρι μπάσκετ και κρίκετ, αλλά πέρασε μια περίεργη και άβολη φάση εκεί μιας και όπως λέει «ήμουν ψηλός και αρκετά λεπτός σαν παιδί. Και το όνομά μου είναι Ιντρίσα Ακούνα Ελμπα. Με κορόιδευαν τα παιδιά τότε. Αλλά όταν μπορούσα να αφήσω μουστάκι ήμουν το πιο κουλ παιδί. Με μουστάκι και αρκετά γυμνασμένος, ήμουν τρέλα».

Πέρα πάντως από την ηθοποιία που είναι το δυνατό του χαρτί (το όνομα του έχει ακουστεί μέχρι και για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ), ο Ίντρις Έλμπα έχει παίξει ως dj στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα, παίζει κικμπόξινγκ στη Ταϊλάνδη, ή σχεδιάζει την δική του γραμμή ανδρικών ρούχων ενώ ετοιμάζεται και να παντρευτεί την 29χρονη αρραβωνιαστικιά του Σαμπρίνα Ντάουρι.

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή του, «το ότι ήμουν μάρτυρας στην γέννηση των παιδιών μου (της 16χρονης, τώρα, κόρης του Ίσαν, και του 4χρονου γιου του Γουίνστον, και οι δυο από διαφορετικές σχέσεις). Είμαι σούπερ δοτικός, λατρεύω τις μεγάλες αγκαλιές, τα φιλιά, και τα “σ’ αγαπώ”. Η κόρη μου δεν με αφήνει και τόσο πια, αλλά ο γιός μου είναι ακόμα σε μια ηλικία που λατρεύει μια αγκαλιά».

Ο Ίντρις Έλμπα που έχει δοκιμάσει τις δυνατότητες του και στη σκηνοθεσία, αυτή την περίοδο γυρίζει το spin-off του «Fast & Furious» με τίτλο «Hobbs & Shaw» με συμπρωταγωνιστή τον μυώδη Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος είχε πάρει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα από το People το 2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight