Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Παραίτησαν" τον Πατρινό Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ν. Οικονομόπουλο- Του "στοίχησε" η αποπομπή

"Παραίτησαν" τον Πατρινό Πρόεδ...

Ο Ε.Ε.Σ. έχει ήδη νέο πρόεδρο

21:10 Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες που θέλουν την πλειοψηφία των μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να καταθέτουν πρόταση μομφής κατά του Πατρινού προέδρου Νίκου Οικονομόπουλου. Ήδη μάλιστα ο το ΚΔΣ του Ε.Ε.Σ. εξέλεξε νέο πρόεδρο τον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο.

Σε σχετική επίσημη ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Σήμερα 5 Νοεμβρίου 2018 στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ., τα μέλη του Κεντρικού

Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε έκτακτη Συνεδρίαση του Κ.Δ.Σ., εξέλεξαν ως νέο Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο, ιατρό και Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας.

 

 

21:00 Θυελλώδης, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία πραγματοποιείται απόψε στην Αθήνα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι 15 από τα 25 μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Πατρινού προέδρου του Ε.Ε.Σ. Νίκου Οικονομόπουλου.

Με την επίσημη κατάθεση της πρότασης μομφής, ο Νικόλαος Οικονομόπουλος αποχώρησε από τη συνεδρίαση του ΚΔΣ και απεσύρθη στο προσωπικό του γραφείο, στο κεντρικό κτίριο του ΕΕΣ, στη Λυκαβηττού 1, σε άλλον όροφο του οποίου τα μέλη του ΚΔΣ του ΕΕΣ συνεχίζουν τη συνεδρίασή τους και αναμένουν την επιστροφή του κ.  Οικονομόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεκάδες εργαζόμενοι του ΕΕΣ είναι από συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΔΣ της οργάνωσης.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται ως συνέχεια της απόφασης που πήρε η Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού για αποπομπή του Ε.Ε.Σ. στις αρχές του 2019 εάν δεν συμμορφωθεί άμεσα σε όσα του έχει υποδείξει.

 

Πηγή: healthview.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις