Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 6 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα το φιλμ κινουμένων σχεδίων “Ο Γκριντς – The Grinch”

Στις 6 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα το φιλμ κι...

Με Γιώργο Καπουτζίδη και Έφη Παπαθεοδώρου στην μεταγλώττιση

H παιδική Χριστουγεννιάτικη ταινίας κινουμένων σχεδίων “Ο Γκριντς – The Grinch” θα κυκλοφορήσει στις Eλληνικές αίθουσες σε διανομή της Tulip Entertainment στις 6 Δεκεμβρίου 2018.

Στις ΗΠΑ το φιλμ σε σκηνοθεσία Scott Mosier και Yarrow Cheney βγαίνει νωρίτερα αυτή την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. Ακούγονται οι φωνές των Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Kenan Thompson, Cameron Seely και της Angela Lansbury.

Στη χώρα μας η ταινία θα βγει μεταγλωττισμένη με τις φωνές των Γιώργου Καπουτζίδη και Έφη Παπαθεοδώρου, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο δημοφιλές σήριαλ «Στο παρά πέντε».

Ήδη μάλιστα από την εταιρεία διανομής κυκλοφόρησε το «making of» της ελληνικής μεταγλώττισης για την ταινία που αναμένεται να λατρέψουν τα παιδιά τα φετινά Χριστούγεννα. Το φιλμ βασίζεται στο κλασικό αγαπημένο βιβλίο του Dr. Seuss.

Η Illumination, η εταιρεία που μας χάρισε επιτυχίες όπως τα «Minions» και το «Εγώ, ο Απαισιότατος», μαζί με την Universal, παρουσιάζουν τον Γκριντς: την περιπέτεια του αξιολάτρευτου γκρινιάρη που ζει με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ και αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης για να κλέψει τα Χριστούγεννα!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με την Έφη Παπαθεοδώρου που κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, χάρισαν τις φωνές τους στους ήρωες της ταινίας, και χάρισαν το ξεχωριστό τους ταλέντο και πάθος, σε μια παιδική περιπέτεια που θα λατρευτεί από όλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture