Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φαίη Σκορδά και Μάγκυ Χαραλαμπίδου έκλεισαν τη Ρ. Φεραίου στο opening party του καταστήματος MICHAILIDIS – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φαίη Σκορδά και Μάγκυ Χαραλαμπίδου έκλει...

Tην Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, καλεσμένες του Γιάννη Μιχαηλίδη

Ένα opening party που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη, διοργάνωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, με λαμπερή οικοδέσποινα την Φαίη Σκορδά και με την εκρηκτική Μάγκυ Χαραλαμπίδου στα decks. Ο κόσμος, ενθουσιασμένος με την εντυπωσιακή παρουσία των δύο κυριών της showbiz, κατέκλυσε όχι μόνο το κατάστημα MICHAILIDIS,  αλλά και τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να τις γνωρίσει από κοντά.

Οι ίδιες, ιδιαίτερα φιλικές και «ζεστές» με το κοινό, δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται εντός και εκτός του καταστήματος και να επικοινωνούν με το κοινό που εκδήλωνε τον ενθουσιασμό του. Υπέροχες μουσικές επιλογές, cocktails, finger food και selfies με τις διάσημες περσόνες, ήταν το «μενού» της αξέχαστης αυτής βραδιάς.

Γυναίκες κάθε ηλικίας που εδώ και 20 χρόνια εμπιστεύονται και ακολουθούν τον Γιάννη Μιχαηλίδη σε κάθε του επαγγελματικό βήμα, βρέθηκαν και πάλι κοντά του, στο opening του νέου του καταστήματος, έχοντας την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά τις δύο υπέρλαμπρες κυρίες, αλλά και να αποκτήσουν τη νέα συλλογή σε προνομιακές τιμές!

Όσοι δεν προλάβατε, μην ανησυχείτε… οι προνομιακές τιμές συνεχίζονται και για τις επόμενες μέρες στο MICHAILIDIS shoes & more (Ρήγα Φεραίου 94) και on line στο michailidisshoes.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά