Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 5 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 5 Νοεμβρίου

Ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά πολλά υποσχόμενη, ωστόσο πρέπει να γίνει ένας καλός… έλεγχος των συναισθημάτων. Συνομιλίες που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν, είναι καιρός να ολοκληρωθούν.

ΚΡΙΟΣ
Διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ στη δουλειά σου και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις απαρατήρητη και να φέρεις εις πέρας όσες περισσότερες από τις υποχρεώσεις σου μπορείς. Ιδανική στιγμή να επανεξετάσεις τις επιλογές σου και να δεις τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να εξοικονομήσεις επιπλέον χρήματα. Ο αστείρευτος πόθος σου για τον σύντροφό σου θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η παραγωγικότητά σου έχει αυξηθεί και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Θα δεχθείς τα εύσημα των ανωτέρων σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι συγκροτημένη και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Να θυμάσαι ότι οι εκπτώσεις είναι η κατάλληλη στιγμή για έξυπνες αγορές. Στην προσωπική σου ζωή αναζητείς τη σταθερότητα και μία νέα αρχή θα σε βοηθήσει να θέσεις πιο σταθερές βάσεις σε μία σχέση. Εάν πάλι μόλις έχεις βγει από έναν δεσμό, καλύτερα να μην βιαστείς να κάνεις κάτι νέο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να είσαι προσεκτική στα βήματα που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με ένα τεράστιο εμπόδιο. Όλα ξεπερνιούνται, το θέμα όμως είναι πόσο θα σε σημαδέψουν. Φρόντισε λοιπόν να μην ρισκάρεις την καριέρα σου για κάτι που δεν είσαι σίγουρη. Εάν αναζητείς νέα εργασία, αναθεώρησε τους στόχους σου και κινήσου ανάλογα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν. Οι πλανήτες σε βοηθούν να ορθοποδήσεις. Μην χάσεις την ευκαιρία να δώσεις «ζωή» στη σχέση σου. Εάν είσαι single, μπορεί μία νέα γνωριμία να σου αλλάξει τη ζωή και να προσθέσει αρκετό… αλατοπίπερο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις πολύ συγκεκριμένους επαγγελματικούς στόχους και δεν αφήνεις κανέναν να μπει εμπόδιο στα πόδια σου. Θέλεις να τους πετύχεις και κάποιες φορές γίνεσαι ανυπόμονη. Μην κάνεις αυτό το λάθος, θα σου στοιχίσει. Με αργά, αλλά σταθερά βήματα θα φτάσεις πιο γρήγορα στον τελικό προορισμό. Εκεί σε περιμένουν και θετικές αλλαγές στα οικονομικά σου. Απέφυγε τις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι single, τότε αγαπημένη μου να περιμένεις πολλές εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις στη δουλειά σου, όμως από τη θέση που έχεις σήμερα δεν χρειάζεται να σε αγγίζουν. Προσπάθησε απλώς να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο ομαλά μπορείς. Έχεις άλλα σχέδια και δεν θα αφήσεις μερικούς καβγάδες να στα χαλάσουν. Η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι πάντοτε κατάλληλη για να ξεκαθαρίσεις πληρωμές, αλλά και να κάνεις συζητήσεις για να νέες συνεργασίες. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ φαίνεται ότι όλα πηγαίνουν καλά. Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη ρομαντισμό και νέα πρόσωπα θα φέρουν και πάλι ενδιαφέρον στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι δυσλειτουργίες που υπάρχουν στη δουλειά σου είναι περισσότερο από εμφανής πλέον και το άγχος σε έχει καταβάλει. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις την κατάσταση διά της διπλωματικής οδού, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων, θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Καιρός ίσως και ένα χόμπι να σου αποφέρει ένα επιπλέον εισόδημα. Όσο για την ερωτική σου ζωή, εδώ τα πράγματα είναι κάπως… συννεφιασμένα. Ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί θα φέρει μεγάλες αναστατώσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις μία επιφανειακή σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και ξέρεις ότι για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις θα χρειαστεί να είσαι ήρεμη και να ακολουθήσεις κατά γράμμα το πρόγραμμά σου. Άρχισε από σήμερα να στρώνεις το έδαφος για μία νέα συνεργασία που έχεις στα σκαριά και δεν θα χάσεις. Θα δεις τα οικονομικά να αυξάνονται συνεχώς. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν θα σε εμποδίσει από το να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Εάν είσαι single, είναι πολύ πιθανό να κάνεις σύντομα μία νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία δυσάρεστη κατάσταση στη δουλειά θα σου χαλάσει τη διάθεση και σίγουρα θα σε αποδιοργανώσει. Προσπάθησε ωστόσο να μην την αφήσεις να σου χαλάσει τελείως το πρόγραμμα . Προχώρησε τα σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, είναι σημαντικό. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ μέρα με τη μέρα όλα πηγαίνουν καλύτερα και για εσένα που είσαι σε μία σχέση, αλλά και για εσένα που είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν από τους συνεργάτες σου και αυτό θα σου χαλάσει τη διάθεση. Μην αφήσεις αυτή την κατάσταση να σε επηρεάσει περισσότερο από όσα χρειάζεται. Προσοχή, μην κάνεις περιττά έξοδα που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Να είσαι έτοιμη για μία συζήτηση – φωτιά με τον αγαπημένο σου, δεν μπορείς να την αποφύγεις. Για εσένα που είσαι μόνη σου τα άστρα θα σου χαμογελάσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και θα βρεις την κατάλληλη λύση στα επαγγελματικά προβλήματα που υψώνονται μπροστά σου. Μην κάνεις παρορμητικές αγορές, αφοσιώσου μόνο στις υποχρεώσεις της ημέρας και μείνε πιστή στο πρόγραμμά σου. Το χάος στην ερωτική σου ζωή κάπως θα αρχίσει να ηρεμεί και θα βρεις μία ισορροπία με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να πας παρακάτω στη ζωή σου και να αφήσεις στο παρελθόν ό,τι σε πονάει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αμφιβάλλεις για τις ιδέες σου και πόσο μάλλον για τις ικανότητές σου. Έχεις δουλέψει σκληρά και σου αξίζει να ανταμειφθείς αναλόγως. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, όμως με τις κινήσεις που κάνεις εδώ και αρκετό καιρό, σύντομα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Τέλος, στην προσωπική σου ζωή να θυμάσαι ότι δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς σε όλα με τον αγαπημένο σου και αυτό είναι υγιές. Εάν είσαι single, ο Άρης σου στέλνει ένα… δώρο. Παροδικό ή μόνιμο εσύ θα το αποφασίσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μην είσαι πεισματάρα, άκου και τις γνώμες των συνεργατών σου και μην κάνεις δύσκολη τη ζωή των γύρω σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από εσένα και όσο και αν σε προβληματίζει αυτό τώρα, στο άμεσο μέλλον θα δεις ότι θα σου φέρει τα αποτελέσματα που ζητάς. Θα έρθεις σε σύγκρουση με τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να μην δώσεις απαντήσεις ενώ είσαι νευριασμένη. Εάν δεν είσαι σε σχέση, να είσαι ρεαλίστρια και μην προχωρήσεις σε κάτι νέο που δεν το θες πραγματικά.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being