Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η δουλική αμηχανία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τους καθιστά εθνικά επικίνδυνους

Η δουλική αμηχανία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ του...

Άρθρο του Αθ. Νταβλούρου

Αφού παρέδωσαν στους Σκοπιανούς, εκτός από το όνομα της Μακεδονίας, αμαχητί «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα, οι ανεκδιήγητοι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έφτασαν στο σημείο να συναινέσουν ακόμη και στη σκύλευση του ονόματος ενός ομογενή μας που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τις αλβανικές Αρχές.

Υιοθέτησαν έτσι απροκάλυπτα την επίσημη θέση των Τιράνων, που μετά θάνατον χαρακτήρισαν έναν αγνό Έλληνα πατριώτη «έμπορο ναρκωτικών», «τρελό» και «παραβατικό».

Αλλά όταν μια χώρα των δέκα εκατομμυρίων κατοίκων, όπως η δική μας, υποτάσσεται σε δύο άλλες μικρότερες, ακόμη και των δύο εκατομμυρίων, τότε κάτι «βρωμάει». Κι αυτό που «βρωμάει»  δεν είναι τίποτα  άλλο από την πρωτοφανή υποχωρητικότητα των κυβερνώντων, που αγγίζει τα όρια του απόλυτου ενδοτισμού και της εθνικής μειοδοσίας. 
Η ασκούμενη εξωτερική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διέπεται από μια δουλική αμηχανία που δεν έχει προηγούμενο στη νεώτερη πολιτική ιστορία.

Δείχνουν να πιστεύουν, αφελώς, ότι με ένα μίγμα απαράδεκτων εθνικών υποχωρήσεων και ατελείωτης κατανόησης σε προκλητικές ενέργειες, μπορεί να επέλθει μια καλύτερη συνεννόηση μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας.

Δυστυχώς, όμως, για την πατρίδα μας, πλανώνται πλάνην οικτράν. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να τροφοδοτούν και να ενισχύουν συνεχώς τον εθνικισμό των Αλβανών και των Σκοπιανών εις βάρος των εθνικών συμφερόντων μας, με την πατρίδα μας να έρχεται έναντι των γειτόνων της που την επιβουλεύονται σε δυσχερή θέση.

Είναι ανίκανοι, ανεύθυνοι και το χειρότερο άκρως  εθνικά επικίνδυνοι για να εξακολουθούν να κρατούν στα χέρια τους τα ηνία της χώρας.

Πρέπει να φύγουν, το συντομότερο δυνατό,  πριν οδηγήσουν τον τόπο σε νέες περιπέτειες, που ενδέχεται να έχουν ως επώδυνο αποτέλεσμα ακόμη και δυσαναπλήρωτες απώλειες επί των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις