Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Απανωτές ληστείες- Εισέβαλαν σε τράπεζα στην Αιγείρα με τζιπ και καλάσνικοφ!

Αχαΐα: Απανωτές ληστείες- Εισέβαλαν σε τ...

"Συναγερμός" στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Κινηματογραφική αποδεικνύεται η ληστεία που σημειώθηκε στις 8 περίπου το πρωί σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αιγείρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο ληστές εισέβαλαν στην τράπεζα με τζιπ, με το οποίο έσπασαν την πόρτα, έχοντας επιπλέον, βαρύ οπλισμό. Με την απειλή καλάσνικοφ άρπαξαν από τον υπάλληλο το ποσό που βρισκόταν στα ταμεία, το ύψος του οποίου ανέρχεται στα 25.000 ευρώ.

Στη συνέχεια με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ένα άτομο, ο οδηγός δηλαδή, διέφυγαν από το σημείο, μετέβησαν λίγο πιο κάτω, μέχρι τις σιδηροδρομικές γραμμές, όπου και τους περίμενε και τέταρτο άτομα, σε ένα τζιπ τσερόκι, μαύρου χρώματος και με μαύρα τζάμια. Επιβιβάστηκαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία το τζιπ με το οποίο οι ληστές εισέβαλαν στην τράπεζα, αλλά και το δεύτερο όχημα, με το οποίο έφυγαν από τον τόπο της ληστείας και έφτασαν μέχρι το τρίτο όχημα (το τζιπ τσερόκι) είχαν κλαπεί από την περιοχή της Αθήνας.

Τα κρούσματα ληστειών είναι απανωτά  στην Πάτρα και την Αχαΐα, ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα.Μετά το "χτύπημα" των ληστών με τις βαριοπούλες στην Εθνική Τράπεζα, στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Παπαφλέσσα, την Παρασκευή, δύο σχεδόν 24ωρα μετά, "εμφανίζεται" νέο περιστατικό ληστείας, στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, ήταν χθες στις 9.25 το βράδυ, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, λήστεψαν πρατήριο υγρων καυσίμων, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας.

Ο ένας φορούσε κουκούλα και ο άλλος κράνος. Υπό την απειλή όπλου απέσπασαν από την ταμειακή μηχανή, το ποσό των 250 ευρώ και στη συνέχεια το έσκασαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Οι δράστες ληστειών είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αδίστακτοι και "χτυπούν" ακόμα και μέσα μεσημέρι, σε κεντρικά σημεία, όπως στην περίπτωση της Εθνικής.

Καταστηματάρχες αλλά και απλοί πολίτες δεν κρύβουν το φόβο τους για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα και στην περιοχή και προσπαθούν να βρουν τρόπους να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις περιουσίες τους.

Χαρακτηριστική ήταν η επίθεση ληστών σε πεζό το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο της πόλης. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου  στην οδό Καρόλου.

Οι δράστες που ήταν δύο, απείλησαν τον πεζό άνδρα με ένα μαχαίρι  και του πήραν όλα τα χρήματα που είχε πάνω του, τα οποία ανερχονται σε 200 ευρώ. Ο άνδρας κατήγγελε το περιστατικό στην Αστυνομία.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις