Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θέλετε την απόφαση του Ειρηνοδικείου για την υπόθεσή σας; - Δεν χρειάζεται να πάτε στη Γούναρη αλλά μέχρι τον υπολογιστή σας

Θέλετε την απόφαση του Ειρηνοδικείου για...

Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία που "λύνει τα χέρια" πολιτών και δικηγόρων

Το Ειρηνοδικείο Πατρών, στα πλαίσια της προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει προς τους πολίτες και τους δικηγόρους, ανακοινώνει την έναρξης λειτουργίας των ηλεκτρονικών του υπηρεσιών.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ειρηνοδικείου Πατρών προσφέρονται μέσω του επίσημου ιστότοπου www.eirinodikeio-patras.gov.gr και αφορούν πολίτες, δικηγόρους αλλά και το προσωπικό του Ειρηνοδικείου Πατρών.

Πολίτες

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα:

Να ενημερωθούν για τις διαδικασίες του Ειρηνοδικείου Πατρών.

Να μεταφορτώσουν πρότυπα εντύπων, αιτήσεων κ.α.

Να αναζητήσουν αν έχει εκδοθεί απόφαση για την υπόθεσή τους.

Δικηγόροι

Οι δικηγόροι, πέρα των παραπάνω υπηρεσιών, έχουν τη δυνατότητα να ανακτήσουν (με τον αριθμό κατάθεσης), λεπτομερείς πληροφορίες για τις υποθέσεις τους στο Ειρηνοδικείο Πατρών. Για τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς δικηγόρους, απαιτείται online εγγραφή για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Δικαστικοί Λειτουργοί και Δικαστικοί Υπάλληλοι

Οι Ειρηνοδίκες και οι Δικαστικοί Υπάλληλοι του Ειρηνοδικείου έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες μηχανοργάνωσης των διαδικασιών του Ειρηνοδικείου όπως η τήρηση των βιβλίων δημοσίευσης αποφάσεων σε ηλεκτρονική μορφή, η καταχώρηση των υποθέσεων που συζητούνται, η παραγωγή στατιστικών στοιχείων κ.α.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η υλοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Ειρηνοδικείου Πατρών πραγματοποιείται από το προσωπικό του Ειρηνοδικείου ενώ η φιλοξενία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών παρέχεται δωρεάν από την υπηρεσία Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Κοινωνία της Πληροφορίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα έργου μπορείτε να βρείτε εδώ:

www.eirinodikeio-patras.gov.gr/sxetika

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις