Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα ληστεία- Νυχτερινό "χτύπημα" σε βενζινάδικο-Αυξάνονται τα κρούσματα

Πάτρα: Νέα  ληστεία- Νυχτερινό "χτύ...

Χθες βράδυ στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας το συμβάν

"Αυξάνονται και πληθύνονται" οι ληστείες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή το τελευταίο διάστημα.Μέτά το "χτύπημα" των ληστών με τις βαριοπούλες στην Εθνική Τράπεζα, στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Παπαφλέσσα, την Παρασκευή, δύο σχεδόν 24ωρα μετά, "εμφανίζεται" νέο περιστατικό ληστείας, στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, ήταν χθες στις 9.25 το βράδυ, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, λήστεψαν πρατήριο υγρων καυσίμων, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας.

Ο ένας φορούσε κουκούλα και ο άλλος κράνος. Υπό την απειλή όπλου απέσπασαν από την ταμειακή μηχανή, το ποσό των 250 ευρώ και στη συνέχεια το έσκασαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Οι δράστες ληστειών είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αδίστακτοι και "χτυπούν" ακόμα και μέσα μεσημέρι, σε κεντρικά σημεία, όπως στην περίπτωση της Εθνικής.

Καταστηματάρχες αλλά και απλοί πολίτες δεν κρύβουν το φόβο τους για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα και στην περιοχή και προσπαθούν να βρουν τρόπους να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις περιουσίες τους.

Χαρακτηριστική ήταν η επίθεση ληστών σε πεζό το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο της πόλης. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου  στην οδό Καρόλου.

Οι δράστες που ήταν δύο, απείλησαν τον πεζό άνδρα με ένα μαχαίρι  και του πήραν όλα τα χρήματα που είχε πάνω του, τα οποία ανερχονται σε 200 ευρώ. Ο άνδρας κατήγγελε το περιστατικό στην Αστυνομία.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις