Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποστολή από την Κίνα - Στο επίκεντρο των συζητήσεων η οικονομική συνεργασία

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποστολή...

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα

Η προοπτική συνεργασίας στους τομείς, των εξαγωγών, της μεταποίησης, της καινοτομίας και του τουρισμού, ήταν το αντικείμενο των συναντήσεων που είχαν στην Πάτρα εκπρόσωποι της περιοχής Tianhe της πόλης Guangzhou, πρωτεύουσας της επαρχίας Guangdong της Κίνας.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, ο τελευταίος τους ενημέρωσε «για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που παρουσιάζει η Δυτική Ελλάδα και τα σημαντικά βήματα που έχουν επιτευχθεί σε ό,τι αφορά τη σύνδεση της παραγωγής με την καινοτομία».

Ακολούθησε συνάντηση με τον βοηθό περιφερειάρχη σε θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων, Χρήστο Μπούνια, στη διάρκεια της οποίας τα μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας έδειξαν, σύμφωνα με την περιφέρεια, «ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τουρισμό, εστιάζοντας στην Αρχαία Ολυμπία ως σύμβολο παγκόσμιας εμβέλειας».

Σύμφωνα πάντα με την περιφέρεια, «η πόλη Guangzhou είναι ο κύριος κόμβος παραγωγής του Δέλτα του ποταμού Περλ, μία από τις ηγετικές εμπορικές και βιομηχανικές περιοχές της Κίνας ενώ για τρία συνεχόμενα έτη, δηλαδή από το 2013 έως το 2015, η Forbes κατέταξε την Guangzhou, ως την καλύτερη εμπορική πόλη στην ηπειρωτική Κίνα».

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις