Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα, χωρίς τηλέφωνα το πρώην ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου στην Πάτρα - Τι συμβαίνει

Εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα, χωρίς ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Δεν υπάρχει ούτε εσωτερική τηλεφωνική σύνδεση

Μια βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο στο πρώην ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα έχει προκαλέσει δυσλειτουργίες, καθώς όπως εξηγεί στο thebest.gr ο Πρόεδρος των Ιατρών Χαράλαμπος Μπονάνος, είναι αδύνατη τόσο η εσωτερική τηλεφωνική επικοινωνία στα ιατρεία και στα γραφεία, όσο και η εξωτερική που αφορά τους ασφαλισμένους.

Όπως αναφέρει έχει προκύψει βλάβη σε πλακέτα στο τηλεφωνικό κέντρο, η οποία χρειάζεται αντικατάσταση και κοστίζει περίπου 6.000 ευρώ. Για να γίνει η προμήθειά της χρειάζεται απόφαση του Δ.Σ. του ΕΦΚΑ.

"Ελπίζω να μην ζήσουμε τον ίδιο εφιάλτη που ζήσαμε περιμένοντας να φτιάξουν τα ασανσέρ στο κτίριο της Γούναρη, όπου κόντεψε να χρειαστεί γι΄αυτό ένας σχεδόν χρόνος", δηλώνει ο κ. Μπονάνος.

Πάτρα: Εκτός λειτουργίας τηλέφωνα στο πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου - Αγανάκτιση ασφαλισμένων

Επίσης με αφορμή το συμβάν καλεί τους βουλευτές του νομού να ασχοληθούν με το ζήτημα του διαχωρισμού των υγειονομικών και των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, ώστε και χώροι να αξιοποιηθούν από τις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και να μην υπάρχει επικάλυψη αρμοδιοτήτων όπως πχ  σε περιπτώσεις βλάβης, όπου οι υγειονομικές υπηρεσίες αναμένουν αποφάσεις των διοικητικών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις