Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Έφυγε" από τη ζωή ο master των δημοσίων σχέσεων Άγγελος Δρούλιας

"Έφυγε" από τη ζωή ο master τω...

Από ανακοπή καρδιάς στα 61 του χρόνια

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της μόδας και της κοσμικής ζωής της Αθήνας η είδηση του θανάτου του θρυλικούσταρ των δημοσίων σχέσεων Άγγελου Δρούλια. Ο 61χρονος Άγγελος Δρούλιας "έφυγε" προχθές από ανακοπή καρδιάς.

Ο Άγγελος Δρούλιας ήταν ο πρωτεργάτης των "Δημοσίων Σχέσεων" στην Αθηναϊκή ζωή και επάνω στα δικά του χνάρια βάδισαν οι νεότεροι συνάδελφοί του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Αίγινα. Ας δούμε τι γράφει η Χριστίνα Πολίτη για τον Άγγελο Δρούλια: "Μαζί του έφυγε και ένα κομμάτι μίας ολόκληρης εποχής, που η Αθήνα έκανε πάρτυ, η Μύκονος ζούσε τις καλύτερες στιγμές και ένας άνθρωπος κατάφερνε να μας “κατευθύνει” σε οτιδήποτε οργάνωνε.

Γιατί οτιδήποτε οργάνωνε ο Αγγελος ήταν trend. Ξεκίνησε τις δημόσιες σχέσεις βάση της δημοτικότητάς του και των γνωριμιών του. Πάνω στο δικό του πρότυπο πάτησαν οι νεότεροι συνάδελφοί του. Η πρώτη μου κοσμική επαγγελματική εξόρμηση, για τη “Γυναίκα”, ήταν σε πάρτυ του σε κλαμπ της Βουλιαγμένης. Φορούσε μία φούξια ριγέ γραβάτα και μου έκανε σούπερ κεφάτες πόζες για να με διευκολύνει. Εκτοτε περάσαμε αξέχαστες στιγμές. Είχε μία βεράντα στην οποία ξάπλωνε ατένιζε την Ακρόπολη. Εζησε μεγάλες στιγμές αλλά κάπου παρασύρθηκε και χάθηκε. Κοινοί φίλοι που τον θρηνούν από προχθές μου είπαν πως είχε πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια που είχε εξαφανιστεί από την κοινωνική ζωή. Προχθές το δράμα του τερμάτισε όταν τον εγκατέλειψε η καρδιά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight