Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Τεντούρα Κάστρο-Χάχαλης: Επιτυχημένη η συμμετοχή στο BAR CONVENT BERLIN 2018

Τεντούρα Κάστρο-Χάχαλης: Επιτυχημένη η σ...

ΔΕΙΤ ΦΩΤΟ

Γεμάτοι εμπειρίες και χαμόγελα ικανοποίησης επέστρεψαν από το Βερολίνο οι εκπρόσωποι της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ, καθώς η συμμετοχή της εταιρείας στο BAR CONVENT BERLIN 2018, ένα από τα σημαντικότερα Bar Shows παγκοσμίως, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Το BAR CONVENT BERLIN είναι ετήσια διεθνής έκθεση και bar show για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας των μπαρ και των αλκοολούχων ποτών: παραγωγοί αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών, bartenders, bar managers και λοιποί επαγγελματίες του χώρου των μπαρ συγκεντρώνονται κάθε χρόνο σε αυτό το τεράστιο διεθνές δίκτυο.

Χάρις στην ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ, επαγγελματίες από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, από την Αργεντινή έως τη Ρωσία και από κάθε απρόσμενη γωνιά του πλανήτη όπως η Ιορδανία και η Ινδία, γνώρισαν αυθεντικές, μοναδικές ελληνικές γεύσεις, όπως η μαστίχα, το θυμάρι, το περγαμόντο, ο δυόσμος, το μέλι, η αρτεμισία και πολλά ακόμα!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από τα προϊόντα ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΣΤΡΟ, VERMOOD Vermouth Rosso / Bianco, BITTERÁNEO Mediterranean Bitters και Λικέρ ΚΑΣΤΡΟ «Κύβοι»:  100% φυσικά εκχυλίσματα που αναδύουν πλούσια αρώματα και μεσογειακές γεύσεις! Ενώ, οι γνωστοί bartenders Αργύρης Οικονομάκος και Αργύρης Σελιμάς μάγεψαν το κοινό με πρωτότυπα cocktails!Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ συμμετείχε στο BAR CONVENT BERLIN ως δικαιούχος της Δράσης ''Επιχειρούμε Έξω - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό'' του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.castro-spirits.gr , www.bitteraneo.gr,  www.vermood.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life