Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στο ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων!

Ο πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στο ...

H περιφέρεια μας εκπροσωπείται από τον Γιώργο Κοτρώνη

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΣ) στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Αμέσως μετά  τα αποτελέσματα,  συνεκλήθη το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο, με ομόφωνη απόφαση, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Κυραϊλίδης Χαράλαμπος (πρόεδρος), Κακαδιάρης Χριστόδουλος (αντιπρόεδρος), Παναγιωτόπουλος Αλκιβιάδης (Γενικός Γραμματέας), Καίσαρης Ηλίας (ταμίας), Δούκας Κωνσταντίνος, Γείτονας Χρήστος, Γκροζούδης Δημήτριος, Καράμαλης Παναγιώτης, Κορυφίδης Ιωάννης, Κοτρώνης Γεώργιος, Σάββας Στυλιανός, Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, Λιναρδάτος Γεώργιος, Γιώργος Χατζήβεης.

Όπως φαίνεται από την παραπάνω λίστα, στο νέο συμβούλιο συμμετέχουν δυνατά ονόματα της ιδιωτικής εκπαίδευσης όπως ο Κων/νος Δούκας των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων, ο Στέλιος Σάββας της Ελληνογερμανικής Αγωγής και πολλοί άλλοι.

Είναι σημαντικό ότι η περιφέρεια μας εκπροσωπείται από τον Γιώργο Κοτρώνη, πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ο οποίος όπως δείχνουν οι πρώτες του κινήσεις ήρθε για να μείνει!

Να θυμίσουμε ότι ο σύνδεσμος εκπροσωπεί τα ιδιωτικά της χώρας, στα οποία φοιτούν πάνω από 80.000 μαθητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά