Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπέρ Σαμαρά, Ρόδη Κράτσα και Ανδρέας Λυκουρέντζος

Υπέρ Σαμαρά, Ρόδη Κράτσα και Ανδρέας Λυκουρέντζος

Τοποθετήθηκαν σήμερα με δηλώσεις τους

Με δήλωσή της στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, η οποία εκφράζει την προτίμηση της στον πρώην υπουργό Πολιτισμού, γιατί είναι «ο καταλληλότερος για να δώσει στην παράταξη αυτά που χρειάζεται: Ενθουσιασμό κι αυτοπεποίθηση ανασυγκρότηση, προγραμματικό λόγο και κοινωνική αξιοπιστία ενότητα μέσα από τη σύνθεση και την πολυσυλλεκτικότητα διεύρυνση και πολιτική κυριαρχία».

Επίσης, στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά τάσσεται ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λυκουρέντζος, καθώς και υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο νομό Αρκαδίας.

Ο κ. Λυκουρέντζος σε δηλώσεις του σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ τόνισε ότι «με εμπιστοσύνη στη δύναμη των φιλελεύθερων αξιών, για την Ελλάδα της ελπίδας, για την πολιτική ενότητα και την αισιόδοξη προοπτική της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζω τον Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο του κόμματος». Ακόμη ανέφερε ότι την επιλογή αυτή στηρίζουν και οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας Αποσκίτης Χαράλαμπος και Κοντοζαμάνης Βασίλης και Μαρία Τρόχανη.

Επίσης σήμερα επτά πρώην βουλευτές της ΝΔ από τη Μακεδονία, με κοινή τους δήλωση, τάσσονται στο πλευρό του Α. Σαμαρά. Λένε πως στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά γιατί μπορεί να αναδιοργανώσει τη ΝΔ και με όπλο το ιδεολογικό του στίγμα να κάνει και πάλι ισχυρό, πλειοψηφικό ρεύμα τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Τη δήλωση υπογράφουν οι πρώην βουλευτές κ.κ. Γ. Κοσιντζίδης (Σερρών), Δημ. Στάμος (Χαλκιδικής), Ευ. Σουσουρογιάννης (Πιερίας), Γ. Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Χαρ. Παπαδόπουλος (Κιλκίς), Κων. Μαυρίδης (Φλώρινας), και Γ. Μούτσιος (Α' Θεσσαλονίκης).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις