Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BOXOFFICE ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ" ΜΕ ΤΟ ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BOXOFFICE ΓΙΑ ΤΟΝ &q...

Εχουν κόσμο και "Venom", "Ένα Αστέρι γεννιέται", "Ο Κύριος & το Όπλο"

Tην πρωτιά στο εγχώριο boxoffice κατέκτησε το περασμένο 4ήμερο (18-21 Οκτωβρίου 2018) η ταινία «Ο Πρώτος Ανθρωπος – First Man» του Ντάμιεν Σαζέλ με τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο ρόλο του Νιλ Άρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στο φεγγάρι τον Ιούλιο του 1969. Η αξιόλογη και συγκινητική ταινία σε 77 αίθουσες πανελλαδικά πλησίασε τα 20.000 εισιτήρια.

Το συγκεκριμένο φιλμ προβάλλεται και στην Πάτρα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον και αξίζει να το δείτε. Στις ΗΠΑ το «First Man» έχει πάει μεν καλά, όχι όμως εντυπωσιακά. Σε δέκα μέρες προβολής έως και τις 21/10, οι εισπράξεις του στη Βόρειο Αμερική αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 25 εκατομμύρια από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

Στο εδώ boxoffice, όπως είδαμε στον σχετικό πίνακα του σάιτ flix.gr, συνεχίζει την καλή πορεία του παρά τις μέτριες έως άσχημες κριτικές, το φιλμ κόμικ της Μάρβελ «Venom» με τον Τομ Χάρντι που σε 3 σχεδόν εβδομάδες φτάνει τα 180.000 εισιτήρια (στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 171 εκατομμύρια συν άλλα 290 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο), το «Ένα Αστέρι Γεννιέται», με την Lady Gaga και τον Μπράντλει Κούπερ και τα υπέροχα τραγούδια όπως το «Shallow» που έχουν αρχίσει και παίζονται στα ραδιοόφωνα, σε 41 αίθουσες πανελλαδικά, έκανε το περασμένο 4ήμερο 8.145 εισιτήρια φτάνοντας συνολικά έως τώρα τα 67.554. Στις ΗΠΑ το «Ένα αστέρι γεννιέται» ήδη έχει εντυπωσιάσει με 126 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και συνεχίζει.

Από τα νέα φιλμ η περιπέτεια «Peppermint», με την Τζένιφερ Γκάρνερ που παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, σε 39 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 8.345 εισιτήρια ενώ το με επιρροές από Ταραντίνο «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ» (επίσης προβάλλεται στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) με την εξαιρετική Σίνθια Ερίβο, τον πάντα καλό Τζεφ Μπρίτζες και τον σέξι Κρις Χέμσγουορθ κινήθηκε πιο κάτω, με περίπου 8.000 εισιτήρια σε 58 αίθουσες πανελλαδικά. Στις ΗΠΑ το «Ελ Ροαγιάλ» σε 10 μέρες έχει απλώς πλησιάσει τα 13,3 εκατ. δολάρια.

Τέλος τόσο στο εγχώριο τοπ-τεν όσο και σε αυτό των ΗΠΑ φιγουράρει και το φιλμ «Ο Κύριος & το Όπλο» με τον εξαιρετικό Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε ένα ρόλο που μπορεί να είναι και ο τελευταίος της μεγάλης πορείας του, ως ηθοποιός. Στην 3η εβδομάδα προβολής του, έκοψε κοντά στα 3.000 εισιτήρια σε 22 αίθουσες πανελλαδικά (παίζεται ακόμα στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare και αξίζει να το δείτε) και έχει συνολικά ξεπεράσει τα 32.500 εισιτήρια στη χώρα μας. Στις ΗΠΑ το «Ο Κύριος & το Όπλο» τώρα ανοίγεται σε πιο ευρύ κύκλωμα αιθουσών και κοντεύει τα 4,5 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις.

Όσο για την 1η θέση στο Αμερικάνικο boxoffice το περασμένο τριήμερο, την δόξα πήρε το νέο «Halloween – Η Νύχτα με τις μάσκες» με την Τζέιμι Λι Κέρτις με 77,5 εκατ. δολάρια. Η ταινία έρχεται και στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη 25/10/2018.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture