Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ταινία βασισμένη σε άλμπουμ του Μπομπ Ντίλαν ετοιμάζει ο Λούκα Γκουαντανίνο

Ταινία βασισμένη σε άλμπουμ του Μπομπ Ντ...

Το σενάριο θα γράψει ο Ρίτσαρντ ΛαΓκράβενεζ

Το κλασικό άλμπουμ του Μπομπ Ντίλαν "Blood on the Tracks" οδεύει στη μεγάλη οθόνη χάρη στον σκηνοθέτη της ταινίας “Call Me by Your Name - Να με φωνάζεις με το όνομά σου”, Λούκα Γκουαντανίνο.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης από το Παλέρμο, συνεργάζεται ξανά με την RT Features για μία ταινία εμπνευσμένη από το άλμπουμ του 1975 του Ντίλαν.

Ο Ρίτσαρντ ΛαΓκράβενεζ θα γράψει το σενάριο της δραματικής ταινίας, η οποία βασίζεται σε ιδέα του Ροντρίγκο Τεϊσέιρα της RT Features, που θα είναι παραγωγός μαζί με τον Γκουντανίνο.

Ο Ιταλο-Αλγερινός σκηνοθέτης και παραγωγός, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το ριμέικ της ταινίας τρόμου «Suspiria» (από 1/11 στις Αμερικέςνικες αίθουσες) ανέφερε ότι συνεργάζεται με τον Ρίτσαρντ ΛαΓκράβενεζ για να αφηγηθεί "μια πολυετή ιστορία τοποθετημένη στη δεκαετία του 70" εμπνευσμένη από τα κεντρικά θέματα του άλμπουμ.

Το "Blood on the Tracks" είναι το 15ο άλμπουμ του Ντίλαν που κυκλοφόρησε από την Columbia Records και αναγνωρίστηκε ως ένας από τα σπουδαιότερά του. Το άλμπουμ που έγινε πλατινένιο περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα "Tangled Up in Blue", "Simple Twist of Fate" και το "Shelter from the Storm" και κατατάσσεται από το Rolling Stone ως το 16ο καλύτερο όλων των εποχών.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight