Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αγιασμός, ευχές & χαμόγελα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αγιασμός, ευχές & χαμόγελα στ...

Παρέστησαν οι Μπαξεβανάκης, Αναγνωστοπούλου

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε στο ΣΔΕ – Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας ο Πανοσιολογιότατος π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος.

Εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι υποδέχτηκαν με χαρά τον Πανοσιολογιότατο, ο οποίος απηύθυνε εγκάρδιες ευχές για την έναρξη των μαθημάτων και ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, η πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος. Οι προαναφερθέντες απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ευχές και διαβεβαίωσαν ότι θα είναι κοντά στο προσωπικό του Σχολείου σε ότι χρειαστεί.

Παρέστησαν, επίσης, ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Πάτρας Νικόλαος Κατσώνης, ο Υποδιευθυντής του ΔΙΕΚ Πάτρας Γεώργιος Γιωτόπουλος, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις