Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήγαν στο Τμήμα κοπέλα που έπαιζε μουσική στο δρόμο– Τι απαντά η Αστυνομία

Πήγαν στο Τμήμα κοπέλα που έπαιζε μουσικ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Διαμαρτυρία την Τετάρτη

Οι αντιδράσεις του κόσμου σε όλη την Ελλάδα για την είδηση πως οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν μια κοπέλα πλανόδια μουσικό, ανάγκασε την Αστυνομία να προχωρήσει, πριν από λίγο, σε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει πως δεν έγινε σύλληψη αλλά προσαγωγή. Συγκεκριμένα η Αστυνομία αναφέρει:

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα αναφέρονται σε αναρτήσεις ιστοσελίδων σχετικά με σύλληψη και υποβολή μήνυσης σε βάρος μουσικού για επαιτεία. Διευκρινίζεται ότι πραγματοποιήθηκε μόνο προσαγωγή σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.»

 

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέλη του Σωματείου Μουσικών Βορείου Ελλάδας από το γεγονός που συνέβη το βράδυ της Κυριακής ήταν έντονες.

 

"Απαράδεκτο" χαρακτήρισε το περιστατικό ο Δημήτρης Ζερβουδάκης

 

Ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Ζερβουδάκης, μέσα από την προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το περιστατικό, ενώ υπογραμμίζει πως δεν υπήρξε ενημέρωση του Συλλόγου Μουσικών Βόρειας Ελλάδας.

«Την τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρξει προσπάθεια νομοθετικής ρύθμισης πια για το θέμα της επαιτείας στη βουλή», σημειώνει ο δημοφιλής μουσικός, και καταλήγει αναφέροντας πως ο «ΣΜΒΕ θα σταθεί στο πλευρό της συλληφθείσας μουσικού».

Μάλιστα την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διαμαρυρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις