Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κυκλοφορεί η πολυτελής έκδοση για τα 40 χρόνια της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών

Κυκλοφορεί η πολυτελής έκδοση για τα 40 ...

Από αύριο στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας και όλης της χώρας

Κυκλοφορεί αύριο στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας και όλης της χώρας, το βιβλίο, με τίτλο "40 χρόνια Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας". Πρόκειται για την επετειακή πολυτελή έκδοση, για τα 40 χρόνια δημιουργικής διαδρομής, της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας.

Στο επόμενο διάστημα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση παρουσίασης του στην Πάτρα και την Αθήνα. Το βιβλίο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Πικραμένος", και περιέχει δεκάδες κείμενα, μεταξύ άλλων, της Ελένης Δάσιου, του Λάκη Φιλιππάτου, του Βασίλη Λαδά, του Κώστα Λογαρά, του Θανάση Τοτόμη, και άλλων σινεφίλ, μελών και φίλων της Λέσχης.

Στις σελίδες του σκιαγραφείται η 40χρονη διαδρομή της Κινηματογραφικής Λέσχης με φωτογραφικό υλικό, και καταγράφονται όλες τις ταινίες που προβλήθηκαν από τη Λέσχη, οι εκδηλώσεις της, αλλά και θεωρητικά κείμενα για την πορεία του κινηματογράφου, οι καρναβαλικοί χοροί της κλπ

Σημειώνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, αποτελείται από τους, Ελένη Δάσιου, πρόεδρο, Άνθη Τομαρά, αντιπρόεδρο, Βασίλη Λαδά, γραμματέα, Ασπασία Παϊζη, ταμία, και Κώστα Λογαρά, & Σοφία Μαυρίδη, μέλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture