Pink the City 2018: Ένα μεγάλο ροζ "ποτάμι" κατέκλυσε την Πάτρα στέλνοντας μήνυμα ζωής - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

Life
&the City

Αφετηρία τα Υψηλά Αλώνια

21/10/2018 14:50

Μοιραστείτε το άρθρο:


Διαβάστε ακόμα
Κοτζιάς: Εκβιαστές, διεφθαρμένοι, πιστόλια του συστήματος, υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται
Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κέντρο της Πάτρας λόγω του "Pink the city"
Διαβάστε επίσης
"Ξεκατινιάστηκαν"... διαδικτυακά Βασίλης Ζούλιας- Βίκυ Χατζηβασιλείου για ένα μίνι φόρεμα!Η σκληρή κριτική και η απάντηση της παρουσιάστριας
"Ξεκατινιάστηκαν"... διαδικτυακά Βασίλης Ζούλιας- Βίκυ Χατζηβασιλείου για ένα μίνι φόρεμα!
Νίνο: Η φωτογραφία του πρώην πεθερού του, Γιώργου Βαρδινογιάννη, που ανέβασε στο instagram! Συνόδευσε την ανάρτησή του με τη λέξη σεβασμός
Νίνο: Η φωτογραφία του πρώην πεθερού του, Γιώργου Βαρδινογιάννη, που ανέβασε στο instagram!
Pink the City 2018: Ένα μεγάλο ροζ "ποτάμι" κατέκλυσε την Πάτρα στέλνοντας μήνυμα ζωής - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ Αφετηρία τα Υψηλά Αλώνια
 

Χιλιάδες άνθρωποι, πιθανότατα να ξεπέρασαν τις 10.000 περπάτησαν από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων μέχρι τον Μόλο της Αγίου Νικολάου. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Αχαΐας για αυτόν τον συμβολικό περίπατο. Στόχος του να διαδοθεί το μήνυμα την πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και να εμψυχωθούν οι γυναίκες που μάχονται τον καρκίνο. Οι συμμετέχοντες με τα ροζ μπλουζάκια τους χρωμάτισαν την πόλη και εξέπεμψαν αισιοδοξία. Από την διοργάνωση δεν έλειπε η μουσική.

Τις χιλιάδες γυναικών ανδρών και παιδιών που συμμετείχαν σήμερα στο Pink the City 2018 υποστήριξε μουσικά η Πολυφωνική. Στη διαδρομή στο ύψος των Δικαστηρίων τους περίμενε η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας παίζοντας αγαπημένα κομμάτια. Το έναυσμα για την εκκίνηση του περιπάτου έδωσαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων το σύνολο κρουστών του Ωδείου της Πολυφωνικής.

Παρουσιάστρια και φέτος ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη.

Φιλαρμονική και κρουστά της Πολυφωνικής στο Pink the City - Μουσική μπροστά από τα δικαστήρια - ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από ψηλά που τράβηξε και διέθεσε στο thebest.gr ο Πατρινός Σπύρος Τρικαλινός.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Το ροζ "ποτάμι" που συγκροτούν γυναικες άνδρες και παιδιά κατακλύζει αυτή την ώρα την Πάτρα. Ξεκίνησε νωρίτερα από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων ο περίπατος Pink the City που θα καταλήξει στον Μόλο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

φωτο Σπύρος Τρικαλινός.
φωτο Σπύρος Τρικαλινός.
φωτο Σπύρος Τρικαλινός.
φωτο Σπύρος Τρικαλινός.
φωτο Σπύρος Τρικαλινός.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ένας περίπατος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, για την ίδια τη ζωή. Το Pink the City 2018 θα "βάψει" σήμερα την πόλη ροζ. Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Αχαΐας διοργανώνει έναν συμβολικό περίπατο για να στείλει το μήνυμα της πρόληψης , της έγκαιρης διάγνωσης, της αισιοδοξίας.

Ώρα και σημείο έναρξης του περίπατου, 10.30 το πρωί , πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Ο συμβολικός περίπατος θα τερματίσει στον μόλο της Αγίου Νικολάου.

Και φέτος παρουσιάστρια θα είναι η Χριστίνα Λαμπίρη.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, απευθύνει κάλεσμα για ένα συμβολικό περίπατο από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ως τον Μόλο της Αγίου Νικολάου:

Στις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού να βγουν στον ήλιο, στον αέρα και στο φως και να διατρανώσουν την πίστη και την ελπίδα τους στην ζωή και την δύναμη της.

Στο γενικό πληθυσμό, να έλθει και να περπατήσει μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, από τα Ψηλά Αλώνια ως το Μόλο της πόλης, συμβολίζοντας τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ζωή, την ελπίδα και το φως.


Ο περίπατος αυτός

Προωθεί

Την ιδέα της συμβολικής διαδρομής της ασθένειας από την διάγνωση μέχρι την ίαση.

Τη συλλογικότητα, τη συντροφικότητα απέναντι στη γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει.

Την αλληλεγγύη για κάθε άνθρωπο που θέλει να δώσει σε αυτό το πέρασμα τον δικό του συμβολισμό (σωματική ή ψυχική υγεία, εξάρτηση κ.α.).

Την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Την ευαισθητοποίηση των νέων.

Τον εθελοντισμό.


Ποιός είναι o

Σκοπός

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τον καρκίνο του μαστού.

Απομυθοποίηση της ασθένειας.

Συγκέντρωση πόρων για διεξαγωγή προγραμμάτων από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας.

Αγορά και παροχή χρηστικών ειδών στην ανασφάλιστη-άπορη γυναίκα.

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 21/10/2018 14:50

Τυπώθηκε: 20/03/2019 05:48

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/504155

thebest.gr © 2019


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Αποκαλυπτήρια" για το νέο Moxy Hotel στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του πρώην Μωρέα- ΦΩΤΟ "Αποκαλυπτήρια" για το νέο Moxy Hotel στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του πρώην Μωρέα- ΦΩΤΟ
Έκλαιγε και φώναζε "Θέλω τον μπαμπά μου" το κοριτσάκι πριν το πετάξει από τον πέμπτο όροφο η μητέρα του Έκλαιγε και φώναζε "Θέλω τον μπαμπά μου" το κοριτσάκι πριν το πετάξει από τον πέμπτο όροφο η μητέρα του
Παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος Παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος
"Ξεκατινιάστηκαν"... διαδικτυακά Βασίλης Ζούλιας- Βίκυ Χατζηβασιλείου για ένα μίνι φόρεμα! "Ξεκατινιάστηκαν"... διαδικτυακά Βασίλης Ζούλιας- Βίκυ Χατζηβασιλείου για ένα μίνι φόρεμα!
Πάτρα: Νεκρή η 52χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: Νεκρή η 52χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Πάτρα: Έσβησε ξαφνικά στα 53 του ο Ιωσήφ Κρεμμύδας Πάτρα: Έσβησε ξαφνικά στα 53 του ο Ιωσήφ Κρεμμύδας
"Πόλεμος" Σπύρου Στεργίου με αρτοπώλες με φόντο την χθεσινή απεργία: "Τιμωρήστε τους" "Πόλεμος" Σπύρου Στεργίου με αρτοπώλες με φόντο την χθεσινή απεργία: "Τιμωρήστε τους"
Νίνο: Η φωτογραφία του πρώην πεθερού του, Γιώργου Βαρδινογιάννη, που ανέβασε στο instagram! Νίνο: Η φωτογραφία του πρώην πεθερού του, Γιώργου Βαρδινογιάννη, που ανέβασε στο instagram!
Πάτρα ΤΩΡΑ:  Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία- Τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάτρα ΤΩΡΑ: Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία- Τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
Πάτρα: Τροχαίο στην Αγυιά  με έναν τραυματία - ΦΩΤΟ Πάτρα: Τροχαίο στην Αγυιά με έναν τραυματία - ΦΩΤΟ