Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιδήμαρχος Πατρέων προς Νικολόπουλο: "Είσαι Θεομπαίχτης, ντροπή σου"- Σκληρή απάντηση από τον βουλευτή

Αντιδήμαρχος Πατρέων προς Νικολόπουλο: &...

Αφορμή το σπίτι του Δημάρχου στα Αραχωβίτικα

Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, έξω από την Mητρόπολη, μεταξύ του Νίκου Νικολόπουλου και του Αντιδημάρχου Υγείας Δημήτρη Πελεκούδα. "Θεομπαίχτη, Θεομπαίχτη, ντροπή σου" φώναξε μέσα στο πλήθος στα σκαλιά της Μητρόπολης ο Αντιδήμαρχος, απευθυνόμενος στον βουλευτή.

Αφορμή ήταν η μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής εις βάρος του δημάρχου για το σπίτι στα Αραχωβίτικα.

"Τί είναι αυτά που κάνεις; Είναι απαράδεκτα... Ο Πελετίδης θα είναι και πάλι δήμαρχος", είπε ο αντιδήμαρχος του δήμου Πατρέων Δ. Πελεκούδας απευθυνόμενος στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

"Συνέχισε και σήμερα τις προκλήσεις ο ακροδεξιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Επαναλαμβάνουμε: Τέλος στην ανοχή." ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωση του ο Δήμος Πατρέων.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Για τις παρανομίες πήραν το «λόγο» οι τραμπούκοι!

«Κρίμα που ο Πελετίδης δεν μοιάζει του Κοσιώνη…»

Με αφορμή λεκτική επίθεση που δέχθηκε έξω από τον Μητροπολιτικό ναό από τον αντιδήμαρχο Πατρέων Δημήτρη Πελεκούδα, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με έναν αναπόφευκτο συνειρμό, που εκθέτει το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, θα προσπαθήσω να του δώσω να καταλάβει ότι φυγομαχεί και φέρεται λιγόψυχα μπροστά στις καραμπινάτες αυθαιρεσίες και παρανομίες της «ντάτσας» του στ’ Αραχωβίτικα.

Αν κάτι παρόμοιο αντιμετώπιζε ο αείμνηστος Παναγιώτης Κοσιώνης, το έμβλημα του τοπικού ΚΚΕ – με την γνωστή ανθρωπιά, εντιμότητα, κοινωνική αποδοχή και ήθος – θα κρυβόταν όπως ο Πελετίδης και θα άφηνε το γραφείο τύπου του Δήμου, τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τις «ντουντούκες» του ΚΚΕ να απαντούν αλλά αντ’ άλλων και να μην λένε λέξη για την ταμπακιέρα;

Ο Παναγιώτης, είτε μόνος του θα γκρέμιζε το «τείχος» της αυθαιρεσίας που βρήκε μέσα στο συμβόλαιο αγοράς, είτε αυτός θα είχε κινήσει και επισπεύσει τις διαδικασίες να πράξουν το ίδιο οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Αντ’ αυτών, ο κρυπτόμενος και άβουλος Πελετίδης έχει αναθέσει σε άλλους να χειρίζονται «εργολαβικά» το έργο του αποπροσανατολισμού σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εκτραπεί ο δημόσιος διάλογος από τις πραγματικές ευθύνες του Δημάρχου.

Σήμερα, λοιπόν, μετά το τέλος της δοξολογίας στην Μητρόπολη ο… πολυθεσίτης Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Υγείας, Κοινωνικής, Πολιτικής και Πρόνοιας  Δημήτρης Πελεκούδας (και συνταξιούχος συνδικαλιστής) με… επέπληξε διότι «τα βάζω με τον Πελετίδη» και με αποκάλεσε «θεομπαίχτη».

Αναλογίζομαι ότι με τέτοια αφοσίωση στο Δήμαρχο και με περισσή σπουδή να καλύπτει  κι αυτός τις παρανομίες του Πελετίδη, δικαίως έχει ανταμειφθεί με το αξίωμα του Αντιδημάρχου, παρά το φτωχό βιογραφικό του.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, βέβαια, ούτε τρομοκρατείται, ούτε δειλιάζει. Το αντίθετο. Είμαι κάθε φορά έτοιμος ν’ αντιμετωπίζω πολιτικές επιθέσεις, απρέπειες και προβοκάτσιες και μπροστάρης στον αγώνα υπέρ της διαφάνειας, της νομιμότητας και του δημοσίου συμφέροντος.

Πότε, άραγε, θα καταλάβει ο κ. Πελετίδης ότι η… αφωνία του ενθαρρύνει λεκτικούς τραμπουκισμούς που δεν εισφέρουν στην δημόσια αντιπαράθεση; Τον καλώ, λοιπόν, αφενός να καταδικάσει την απρεπή και τραμπουκική συμπεριφορά του αντιδημάρχου του και αφετέρου να βγει στο φως και να αναλάβει τις ευθύνες του για την «ντάτσα» της ιδιωτικής ευτυχίας του στ’ Αραχωβίτικα.

Υ.Γ.

Προτρέπω τον κύριο Πελεκούδα να εισηγηθεί, ως αρμόδιος της Πρόνοιας, στην Διοίκηση του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» να μοιράζονται τ’ αποθέματα φαγητού του νοσηλευτικού ιδρύματος σε ευαγή ιδρύματα κι όχι κάποιοι να τα παίρνουν με ταπεράκια στο σπίτι τους…».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις