Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Βρήκαμε την καλύτερη κρέπα της πόλης, αποκλειστικά για καλοφαγάδες!

Βρήκαμε την καλύτερη κρέπα της πόλης, απ...

Το Opera Burger μας εντυπωσίασε ακόμα μια φορά

Μπορεί το Opera Burger, να το έχουμε συνδυάσει όπως λέει και το όνομα του με τα burgers αλλά αυτή τη φορά έχουν να μας προτείνουν κάτι διαφορετικό!

Η αγάπη που τρέφουμε στην Ελλάδα για το εξαιρετικό αυτό έδεσμα, είναι αδιαμφισβήτητη. Καλύπτει τις διατροφικές μας ανάγκες στις… δύσκολες περιστάσεις: αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί. Αποτελεί το αγαπημένο έδεσμα των… ξενύχτηδων, αλλά όχι μόνο.

Φυσικά και μιλάμε για τις κρέπες, αυτές τις τραγανές, πλούσιες, με το υπέροχο άρωμα.

Άλλοι τις επιλέγουν για να γεμίσουν το στομάχι τους μετά τη βραδινή μπιροποσιά, θέλοντας να φάνε κάτι ελαφρύ, άλλοι για ένα πλούσιο πρωινό, άλλοι όλες τις ώρες τις ημέρες.. όταν θέλουν ένα νόστιμο και χορταστικό γλύκισμα.

Όπως και να αγαπάτε όμως τις κρέπες, σίγουρα θέλετε να τις γεύεστε στην καλύτερη μορφή τους. Εμείς πήγαμε, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε γιατί αγαπάμε το Opera Burger. Για να είμαι ειλικρινής παρήγγειλα την κρέπα μου με μεγάλη δυσπιστία, “γίνεται μαγαζί που ειδικεύεται στα burgers να έχει καλές κρέπες;”, σκέφτηκα. Και όμως, ΓΊΝΕΤΑΙ! Δεν ήταν μόνο ότι ήταν τραγανή, ότι ήταν τόσο πλούσια στα υλικά (και βασικά στη σοκολάτα), ότι ήταν ζέστη που την έκανε ακόμα πιο απολαυστική, αλλά βασικά η λέξη νόστιμη.. πέρασε σε άλλη διάσταση.

Στο Opera δεν θα βρείτε εξηζητημένες επιλογές υλικών, έχουν τη φιλοσοφία βασικών υλικών χωρίς υπερβολές , αλλά να σας πω την αλήθεια; Δεν χρειάζεται κιόλας, με τόσο πλούσια υλικά, ποιότητα, υπέροχο άρωμα και γεύση.. Δεν θα ζητήσετε σίγουρα κάτι παραπάνω.

Μεγίστη Απόλαυση, λοιπόν!

Info

Opera Burger Υψηλών Αλωνίων κ’ Σισσίνης

Τ: 2610 332 242

Opera Burger Facebook

Site: Opera Burger

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life