Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων από το Κ...

Το πρόγραμμα ήδη γνωρίζει μεγάλη απήχηση

Το πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων συνεχίζεται με νέα τμήματα σε όλη την Ελλάδα που ξεκινούν κάθε μήνα. Το πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ώστε οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να σχεδιάσουν εκπαιδευτικά προγράμματα, διδακτικές ενότητες και να εργαστούν ως επαγγελματίες εκπαιδευτές.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτές και ενδιαφερόμενοι κάθε ειδικότητας που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους, να εργαστούν ως επαγγελματίες εκπαιδευτές, καθώς και να πάρουν μέρος στις διαδικασίες πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ.

Το πρόγραμμα ήδη γνωρίζει μεγάλη απήχηση, καθώς εκατοντάδες συμμετέχοντες από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας συμμετείχαν με επιτυχία και αξιολόγησαν το πρόγραμμα με πολύ υψηλή βαθμολογία και με εξαιρετικά σχόλια. Παράλληλα είναι διαθέσιμο το Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων μέσω του οποίου πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων μπορούν να επικαιροποιήσουν τις δεξιότητές τους και να ανανεώσουν την ισχύ της πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας στον ΕΟΠΠΕΠ.

Επιστημονικός υπεύθυνος των δύο προγραμμάτων είναι ο κ. Θανάσης Καραλής, Καθηγητής Διά Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις