Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ: ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΕΣ ΣΤΑΡ ΤΟΥ «THE FAVOURITE» ΣΤΟ ΛΟΝΔINO (ΣΕ RED CARPET AΛΑ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ: ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΕΣ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα φλας κυρίως στην Εμμα Στόουν με Louis Vuitton

Για μια «Glittering premiere» κάνουν λόγο τα διεθνή media αναδεικνύοντας την λονδρέζικη πρεμιέρα της κωμωδίας εποχής «The Favourite» του βραβευμένου ελληνα διεθνή σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, καθώς οι διάσημες πρωταγωνίστριές του Εμμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις και Ολίβια Κόλμαν ήταν απαστράπτουσες στο πλευρό του στο 62ο BFI London Film Festival. «Κουβαλώντας» τις διακρίσεις από τη βενετσιάνικη Μόστρα και μετά από αντίστοιχο event στην Αμερική, το φιλμ ετοιμάζεται για την ευρωπαική του κούρσα στα σινεμά. Την Πέμπτη το βράδυ πάντως στο βρετανικό red carpet όλα φάνταζαν ασυζητητί χολιγουντιανά.

Εννοείται πως η δημοφιλής και βραβευμένη με Οσκαρ Εμμα Στόουν, στα 29 της χρόνια, ήταν στο επίκεντρο της προσοχής. Με υπέρκομψη, δωρική τουαλέτα Louis Vuitton σε ασημί τόνο, κουάφ με λαμπερές πέτρες στα μαλλιά και πολύ ιδιαίτερο μακιγιάζ με σκιά ασημόσκονη και πολύ σκούρο κραγιόν, ξεσήκωσε ασταμάτητα φλας. Η 48χρονη Ρέιτσελ Βάις, που πολύ πρόσφατα απέκτησε μωρό με το σύζυγό της Ντάνιελ Γκρεγκ, πρωταγωνιστή των ταινιών Τζέιμς Μποντ, επέλεξε και αυτή λαμπερό φόρεμα, αλλά σε δαμασκινί απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε κότσο και το μακιγιάζ της φυσικό.

 

Η Ολίβια Κόλμαν που κατέκτησε το πρώτο βραβείο γυναικείας ερμηνείας στη Βενετία επένδυσε επίσης στο ασημί χρώμα. Θεωρείται μια από τις πιο περιζήτητες πρωταγωνίστριες αφού σύντομα θα πρωταγωνιστήσει και στο πολύκροτο σήριαλ «The crown- Το στέμμα». Μαζί με την τριάδα πάντως μια ακόμα παρουσία κέντρισε τους φωτογράφους: Ο 27χρονος λονδρέζος κούκλος Τζόε Αλγουιν, boyfriend της Τέιλορ Σουίφτ που υποδύεται έναν αυλικό του παλατιού και μαγνήτισε τα βλέμματα με κοστούμι Prada. Πρόκειται για ηθοποιό που έχει καθιερωθεί σε ρόλους εποχής. Οσο για το Λάνθιμο που έδωσε το παρόν με σκούρο σταυρωτό μπλέιζερ ανάφερε για την ταινία πως: «Τον ιντριγκάρισε μια αληθινή ιστορία για τρεις δυναμικές γυναίκες, τις προσωπικότητές τους, τις σχέσεις τους όπως και τις αποφάσεις τους που επηρεάζαν έντονα τους ανθρώπους γύρω τους».

 

Υπενθυμίζουμε πως το The Favourite μεταφέρει το θεατή στο 18ο αιώνα. Με φόντο το βρετανικό παλάτι, μια τριάδα γυναικών, η βασίλισσα Αννα και οι ραδιούργες αυλικές της ζουν μέσα σε ερωτική διαφθορά, ζήλια, κακία, αλλά και φαιδρότητα. Tα πρώτα δημοσιεύματα μιλούσαν για την πιο «προσιτή» και κατανοητή ταινία του Λάνθιμου. Το μαύρο χιούμορ και οι σεξουαλικές παρεκτροπές παραμένουν βέβαια χαρακτηριστικά στοιχεία της δουλειάς του. Η Guardian έγραψε για "μαύρη κωμωδία του 18ου αιώνα" βαθμολογώντας με 4 αστέρια. Το Variety για ένα "διαμάντι", ένα "βάναυσο, μπαρόκ δράμα που τσουρουφλίζει"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View