Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Βασίλης Αναστασόπουλος: "Η ανάπτυξη της πόλης της Πάτρας δεν μπορεί να στηριχτεί σε κομματικές επιλογές"

Βασίλης Αναστασόπουλος: "Η ανάπτυξη...

Τι αναφέρει σε επιστολή του

Την ακόλουθη επιστολή παρέλαβε το thebest.gr από τον Βασίλη Αναστασόπουλο για το δημοσίευμα σχετικά με τις ενδεχόμενες υπόψηφιότητες στον Δήμο Πατρέων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βασίλης Αναστασόπουλος αναφέρει:

Ρώρος και Αναστασόπουλος για υποψήφιοι δήμαρχοι Πατρέων του ΣΥΡΙΖΑ – Κρίσιμο Σαββατοκύριακο

"Αξιότιμοι κυρίες/κύριοι,

σας ενημερώνω για τα ακόλουθα.

Ανήκω στην Αριστερά από τα παιδικά μου χρόνια και φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιστεύω βαθιά ότι η ανάπτυξη της πόλης της Πάτρας δεν μπορεί να στηριχτεί σε κομματικές επιλογές. Υπάρχει η απόλυτη ανάγκη της σύμπραξης όλων των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου, ολόκληρου του επιστημονικού δυναμικού της περιοχής και φυσικά όλων των τίμιων πολιτών.

Το δημοσίευμά σας, "Ρώρος και Αναστασόπουλος για υποψήφιοι δήμαρχοι Πατρέων του ΣΥΡΙΖΑ – Κρίσιμο Σαββατοκύριακο", με εντάσσει σε μία διαδικασία την οποία αγνοώ παντελώς.

Σας παρακαλώ θερμά να δημοσιεύσετε το κείμενο αυτό για την καταγραφή της δικής μου άποψης.

Με εκτίμηση

Βασίλης Αναστασόπουλος"

Όπως έγραψε χθες το thebest.gr "η κρίσιμη ώρα για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ έφτασε. Αυτό το Σαββατοκύριακο τα στελέχη του κόμματος και της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ, θα κληθούν να αποφασίσουν για το πρόσωπο που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα στο Δήμο της Πάτρας, ως υποψήφιο δήμαρχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι εισηγήσεις κομματικών στελέχων και οργάνων επικεντρώνονται στο πρόσωπο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου πατρών Γιώργου Ρώρου.

Όμως, όπως αποκαλύπτει το thebest.gr, τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών (και προέδρου του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών) Βασίλη Αναστασόπουλου.

Μάλιστα, το όνομα του κ. Αναστασόπουλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr, έχει ήδη συζητηθεί σε κάποιες κομματικές οργανώσεις, ενώ για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του έχει ενημερωθεί και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης".

Πιθανόν, όπως προκύπτει από τη δήλωσή του, αυτό να έχει γίνει εν αγνοία του, ωστόσο είναι απολύτως ακριβές και διαστασυρωμένο ότι το όνομα του κ. Αναστασόπουλου έχει απασχολήσει κομματικά στελέχη μεη του κ. Σκουρλέτη, εξαιρουμένου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις