Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έρχεται στην Πάτρα, αυτό το Σάββατο, για ενημέρωση νέων Εθελοντών

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έ...

Στην Αγορά Αργύρη, στον Πολυχώρο του Δήμου Πατρέων

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού, μας περιμένουν όλους το  Σάββατο 20 Οκτωβρίου στην Αγορά Αργύρη για να ενημερώσουν τους νέους εθελοντές που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), σχετικά με το έργο και τον τρόπο λειτουργίας του.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Το όραμα των ανθρώπων του είναι να εκπληρώνουν την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια του οργανισμού.

Ένα παιδί μπορεί να ευχηθεί να γίνει πειρατής ή πριγκίπισσα, να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, να αποκτήσει αυτό που ονειρεύεται, να πάει εκεί που η καρδιά του ποθεί ή να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, ο Οργανισμός προσφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή!

Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του οργανισμού. Προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους μα, πάνω από όλα την αγάπη τους και την ψυχή τους, για να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η “ανταμοιβή” τους είναι οι μοναδικές εμπειρίες και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν καθώς και τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.

 

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο του Οργανισμού, να γίνετε εθελοντές και να συμβάλετε στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 17:00 στην Αγορά Αργύρη.

Εκπληρώνουμε ευχές, μεταμορφώνουμε ζωές
και σας περιμένουμε όλους με χαρά, για να μεγαλώσουμε την οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κατερίνα Ζαγοράκη:  
Τ. 210 9637660 (εσωτερικό 104), Ε:
volunteers@makeawish.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά