Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα και η εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη το 2010- ΒΙΝΤΕΟ

Το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα  και ...

Τι λέει το πρόσωπο κλειδί στο θρίλερ της εξαφάνισης

Ζωντανεύει η υπόθεση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη μετά την εύρεση του κρανίου στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα ευρήματα του ιατροδικαστή είναι συμβατά με την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας  τον Ιούνιο του 2010 από την περιοχή της Πρέβεζας.

Στο προσκήνιο η πολύκροτη υπόθεση

 

Η κοπέλα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς με τους συγγενείς και τους φίλους της να την αναζητούν εδώ και χρόνια.  Ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι έφερε στο προσκήνιο την πολύκροτη υπόθεση.

 

"Σαρώνουν" την τάφρο στην οποία βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο - Με ποια υπόθεση φαίνεται να σχετίζεται - ΦΩΤΟ

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ισχυριζόταν  ότι έφυγε από το σπίτι του και έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και πως από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη. Όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας υποστήριζαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Ο 59χρονος στην Τατιάνα Στεφανίδου

Το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση θρίλερ μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου». Επανέλαβε πως είναι αθώος και πως αυτό αποδείχθηκε από την εξονυχιστική έρευνα που του έγινε, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης.  «Χάθηκε μυστηριωδώς και δεν ξέρω τι συνέβη. Είχα μια σχέση με εκείνη για ένα 6μηνο το 2009, αλλά μετά έκανα φυλακή για ναρκωτικά και την έχασα» λέει ο ίδιος και συνεχίζει…

«Έκατσα 4 χρόνια στη φυλακή για διάθεση ναρκωτικών επειδή ομολόγησα. Το θέμα της εξαφάνισης δεν με ακουμπάει. Το μόνο δικαστήριο που είχα ήταν για τα ναρκωτικά και όχι για την εξαφάνιση της Αγγελικής».

«Για τελευταία φορά την είδα την προηγούμενη νύχτα και της έδωσα 150 ευρώ. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας αλλά άρρωστη. Ήταν τοξικομανής βαριάς μορφής».

Για εκείνους που κατέθεσαν εναντίον είπε: «τους έβαζαν να καταθέτουν εναντίον μου σε μια προσπάθεια να με μπλέξουν. Με έχει ενοχλήσει πολύ αυτή η υπόθεση. Την Αγγελικούλα την αγαπούσα σαν αδερφή μου».

 

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ, NEWSIT

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις