Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Πήραμε στα χέρια μας το νέο "μικροσκοπικό" drone που χωράει.. στην παλάμη μας - ΦΩΤΟ

Πήραμε στα χέρια μας το νέο "μικροσ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Το DJI Mavic Air, είναι χαρακτηριστικό κυρίως για το μέγεθός του, αφού είναι το πιο μικρό και φορητό drone, που έχει κατασκευάσει ποτέ η DJI. Το πήραμε στα χέρια μας, κάναμε και μια πτήση και είδαμε πως δεν υπολείπεται σε τίποτα από τα μεγαλύτερα μοντέλα.

Το εξαιρετικά φορητό και πτυσσόμενο αυτό drone διαθέτει λειτουργίες πτήσης και χειρισμού υψηλού επιπέδου, ως όφειλε, σαν μικρό αδελφάκι του Mavic Pro.

Το Mavic Air έχει δυνατότητα λήψηςε βίντεο 4K με 30 fps σε απίστευτη ταχύτητα, καταγράφοντας 100 Mbps κάθε δευτερόλεπτο με ποιότητα UHD.

Στηρίζεται στη βάση 3 αξόνων, με το γωνιακό εύρος κραδασμών, να μειώνεται κατά 0.005°. Τοποθετημένοι σε τριγωνικό σχήμα, οι αποσβεστήρες αντίβαρου συμβάλλουν στη δημιουργία μεγαλύτερης σταθερότητας.

Οι μπαταρίες λιθίου Intelligent Flight Mavic Air κατασκευάζονται με υψηλή πυκνότητα, προσφέροντας χρόνο πτήσης έως 21 λεπτά.

Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι 68.4 kph, σε λειτουργία Sport.

Το σύστημα μετάδοσης βίντεο γίνεται μέσω Wi-Fi και υποστηρίζει dual band 2,4 / 5,8GHz καθώς και live προβολή 720p από απόσταση έως και 4 km.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις