Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καμμένος για συμφωνία Πρεσπών: Ο Τσίπρας γνωρίζει το Plan B που παρουσίασα αλλά δεν το έχει εγκρίνει

Καμμένος για συμφωνία Πρεσπών: Ο Τσίπρας...

Η πρώτη συνέντευξη του Υπ. Εθνικής Άμυνας μετά τις επιθεσεις που δέχθηκε για τα όσα συνέβησαν στις ΗΠΑ

«Με τον πρωθυπουργό έχουμε έντιμη σχέση και ποτέ σε αυτή τη σχέση δεν μπήκε άλλος παρανομαστης παρά μόνο η καλή βούληση και η πολιτική θέληση» είπε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ στην πρώτη του συνέντευξη μετά τν επίθεση σε βάρος του από μια σημαντική μέρίδα υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πανος Καμμένος.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι παρουσίασε το plan B για το Σκοπιανό κατά την πρόσφατη επίσκεψη στις ΗΠΑ τονίζοντας ότι «Η θέση της κυβέρνησης παραμένει η Συμφωνία των Πρεσπών αλλά εγώ ως κυβερνητικός εταίρος δεν θα την ψηφίσω όταν έρθει στη Βουλή» συμπλήρωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόσθεσε «στην πολιτική δεν μπορείς να είσαι μια άρνηση. Όταν είσαι ενώπιον του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έχει την υποχρέωση στη δική σου άρνηση να βγάλεις και μια εναλλακτική πρόταση. Την εναλλακτική πρόταση τη γνωρίζει ο πρωθυπουργός αλλά δεν την έχει εγκρίνει ως κυβερνητική πολιτική».

 

 

Στην ερώτηση αν θα υπάρξει διαζύγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «στις δημοκρατικές διαδικασίες και τα δημοκρατικά κόμματα η πλειοψηφία αποφασίζει. Εάν η πλειοψηφία των δύο κομμάτων αποφασίσει ότι πρέπει να υπάρξει διαζύγιο, θα υπάρξει διαζύγιο».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις