Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νεκτάριος Φαρμάκης: "O αγώνας για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν είναι μόνο κομματικός ή παραταξιακός"

Νεκτάριος Φαρμάκης: "O  αγώνας για ...

Τι αναφέρει στην πρώτη του δήλωση μετά τη στήριξη της ΝΔ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

Στην πρώτη του δήλωση ο Νεκτάριος Φαρμάκης μετά την επίσημη στήριξη που έλαβε από τη ΝΔ, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας , προχώρησε σήμερα ο Νεκτάριος Φαρμάκης. Ο 38χρονο δικηγόρος από το Αγρίνιο και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν είναι μόνο κομματικός ή παραταξιακός.

Είναι ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή, σε έναν καλύτερο τόπο, όλων των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, ανεξάρτητα παράταξης και ιδεολογικής τοποθέτησης.

Είναι η σύγκρουση της πολιτικής του χθες με την πολιτική του σήμερα».

 

Ποιος είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης που φαίνεται πως «κλείδωσε» ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη ΝΔ

Αναλυτικά η τοποθέτησή του

 

«Η εμπιστοσύνη και η στήριξη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπό μου, αποτελεί τιμή και ευθύνη, που με χαρά αλλά και απόλυτη επίγνωση των μεγάλων και δύσκολων προκλήσεων, αναλαμβάνω.

Όμως, ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν είναι μόνο κομματικός ή παραταξιακός.

Είναι ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή, σε έναν καλύτερο τόπο, όλων των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, ανεξάρτητα παράταξης και ιδεολογικής τοποθέτησης.

Είναι η σύγκρουση της πολιτικής του χθες με την πολιτική του σήμερα.

Η σύγκρουση μεταξύ της Ελλάδας που τελειώνει και της Ελλάδας που αρχίζει.

Αυτό τον αγώνα δεσμεύομαι πως θα τον δώσω με όλες μου τις δυνάμεις και μαζί με όλες και όλους τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας. Και κυρίως μαζί με τις νέες και τους νέους.

Ξεκινάμε, λοιπόν. Μπροστά μας υπάρχουν 220 μέρες μέχρι την μεγάλη αλλαγή!»

Είναι επίσημο! Ο Φαρμάκης πήρε το "χρίσμα" από τον Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης γεννήθηκε το 1980 στο Αγρίνιο, όπου και τελείωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο  από την ίδια Νομική Σχολή.

Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μάχιμη Δικηγορία από το 2006 ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, ενώ από το έτος 2013 είναι και διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γερμανικά.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Εύη Χρ. Παππά και έχουν αποκτήσει  μία κόρη και ένα γιο.

Στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, σε ηλικία 30 ετών, εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» στην Αιτωλοακαρνανία.

Στις εκλογές του Μαΐου 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας με το συνδυασμό του Ανδρέα Κατσανιώτη "Μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας". Στην Αιτωλοακαρνανία, ο συνδυασμός του Ανδρέα Κατσανιώτη αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους με ποσοστό 52,5%.

Επί σειρά ετών με τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις του στο Περιφερειακό Συμβούλιο προβάλλει την ανάγκη της άμβλυνσης των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, την ιεράρχηση των στρατηγικών της Περιφέρειας με βάση την εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε Περιφερειακής ενότητας και την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα δώσουν υπεραξία σε κάθε τι παραγόμενο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της, την τεχνογνωσία της και τους φυσικούς της πόρους.

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με τον Νεκτάριο Φαρμάκη υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΝΔ

 

Στήριξη σε Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ανακοινώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

 

"Κλείδωσε" η υποψηφιότητα του 38χρονου δικηγόρου Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη ΝΔ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις