Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεχωρίζουν με την μεταξύ τους "χημεία" Ευγενία Σαμαρά & Νικόλας Μπράβος στο σήριαλ "Όσο έχω εσένα"

Ξεχωρίζουν με την μεταξύ τους "χημε...

Στο σήριαλ του Σκάι, ερωτεύονται

Δύο νέοι ηθοποιοί, η Ευγενία Σαμαρά και ο Νικόλας Μπράβος είναι εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς του Σκάι «Όσο έχω εσένα» που έχει αρχίσει να προβάλλεται και να αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό. Οι δυο τους στη σειρά ερωτεύονται και όπως φαίνεται έχουν ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους στον τηλεοπτικό φακό.

Μιλώντας στο περιοδικό Gala στην Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ευγενία Σαμαρά είπε πως «από μικρή ήξερα τι ήθελα και τελικά το πραγματοποίησα» ενώ ο Νικόλας Μπράβος που έχει αρκετές σκηνές όπου βγάζει το πουκάμισο του, αποκαλύπτοντας το γυμνασμένο σώμα του, ανέφερε πως νιώθει τυχερός καθώς αυτό που ονειρεύτηκε και επιθύμησε, να σχοληθεί με την υποκριτική, δεν συνάντησε εμπόδια αλλά αρωγούς.

Αν για τον Νικόλα Μπράβο η υποκριτική ήταν κάτι που ξεκίνησε σαν παιχνίδι και εξελίχθηκε σε ανάγκη και τελικά σε τρόπο ζωής, για την Ευγενία Σαμαρά η εικόνα θυμίζει κάτι διαφορετικό ειδικά στην αφετηρία της δημιουργίας της. «Από έξι χρονών ήθελα να γίνω ηθοποιός. Στα 17-18 όταν δίνει κάποιος Πανελλαδικές υπάρχει μία τάση τρομολαγνίας από τον περίγυρο, από γονείς και καθηγητές, οι οποίοι θα σου πουν “γιατί πας να το κάνεις αυτό που δεν έχει σίγουρη αποκατάσταση”. Εκεί λίγο δίστασα και με συνεπήρε ο φόβος μιας άλλης γενιάς που σκεφτόταν με αυτό τον τρόπο. Γι’ αυτό και πέρασα στο πανεπιστήμιο. Από το δεύτερο έτος, όμως, ακολούθησα παράλληλα και σπουδές υποκριτικής», ανέφερε στο Gala.

Ο Νικόλας Μπράβος όπως αποκάλυψε, απαρνήθηκε την Ιατρική για την ηθοποιία. Όμως αφήνει παράθυρο ανοιχτό στην «απιστία». «Εγώ ποτέ δεν χωρίζω από τις σχέσεις μου. Ακόμη κι αν αυτές καμιά φορά δεν θέλουν να με δουν μπροστά τους, εγώ πάντα τις αγαπώ και τις σκέφτομαι όμορφα. Οπότε γιατί όχι;». Η μεγαλύτερη ανάγκη του στην παρούσα φάση είναι όπως είπε, να «συνεχίσω να εξελίσσομαι ανακαλύπτοντας τις δυνατότητές μου όντας συνάμα δημιουργικός και χρήσιμος για τους άλλους».

Στο σήριαλ σε σενάριο: Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία: Στέφανου Μπλάτσου, όπου παίζουν και η Υρώ Μανέ, ο Κώστας Κόκλας, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, η Ελένη Κρίτα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Μαρία Κωνσταντάκη, η Κωνσταντίνα Κλαψινού που έχει σχέση και με την Πάτρα, ο Χρήστος Σπανός, κ.α., ο Νικόλας Μπράβος κάνει τον Άλκη, γόνο μεγλοαστικής οικογένειας, κούκλο με καλή καρδιά που ζει ανέμελα τη ζωή του έως τη στιγμή που καταλαβαίνει ότι φέρεται ανώριμα και πως ο ξάδελφος του τον έχει εξαπατήσει. Η Ευγενία Σαμαρά είναι η Μελίνα, μητέρα ενός μικρού αγοριού, το οποίο μεγαλώνει με τη βοήθεια του πατέρα της. Είναι δυναμική και βοηθάει στο μανάβικο του πατέρα της – Κώστα Κόκλα.

Η σειρά είναι κομεντί, η οποία στηρίζεται σε μία δραματική ιστορία.

«Πρώτη φορά συναντιόμαστε επαγγελματικά με τον Νικόλα. Είναι διαβασμένος, επαγγελματίας και ταιριάζουμε πολύ. Έχουμε βρει τις ισορροπίες στη σχέση μεταξύ μας και πώς θέλουμε να πάει η συνεργασία μας. Παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά κι αυτό για μένα σημαίνει πολλά. Είμαστε και οι δύο αρκετά πρακτικοί άνθρωποι και η δουλειά μάς βοηθά να βγούμε από τα κουτάκια που έχουμε ορίσει στη ζωή μας», είπε η Ευγενία Σαμαρά στο Gala.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight