Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την λαμπερή πρεμιέρα του φιλμ "Ο Πρώτος Άνθρωπος" στο Πλανητάριο - Παρέστη & ο Δ. Σιμόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την λαμπερή πρεμιέρα του ...

Ανάμεσα στο κοινό και η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κωστής Μαραβέγιας

Στον εντυπωσιακό χώρο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου στην Αθήνα, κινηματογραφιστές αλλά και σινεφίλ εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, πολιτικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου, είχαν την ευκαιρία την περασμένη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, να απολαύσουν την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντάμιεν Σαζέλ «Ο Πρώτος Άνθρωπος – First Man» που κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ αυτό το σαββατοκύριακο ενώ στη χώρα μας θ’ αρχίσει να προβάλλεται από τις 18 Οκτωβρίου σε διανομή της Tulip Entertainment. Η ταινία αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα.

Έχοντας ήδη αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια στο Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας όπου και ήταν η εναρκτήρια ταινία, «Ο Πρώτος Άνθρωπος» ενθουσίασε τους  παρευρισκόμενους, ενώ ο επιβλητικός θόλος του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, που χρησιμοποιήθηκε για 1η φορά για παρουσίαση κινηματογραφικής ταινίας, με ειδικό εξοπλισμό που έφτασε από την Αμερική ειδικά για την περίσταση, αποτέλεσε τον ιδανικό χώρο για την επίσημη παρουσίαση του φιλμ στην Ελλάδα.

Κινηματογραφιστές αλλά και σινεφίλ εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, πολιτικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου, είχαν την ευκαιρία να  απολαύσουν στο χώρο του Ευγενιδείου Πλανηταρίου την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντάμιεν Σαζέλ (La La Land) με πρωταγωνιστή και πάλι τον γοητευτικό, ξανθό ηθοποιό Ράιαν Γκόσλινγκ στο ρόλο του Νιλ Άρμστρονγκ, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στο φεγγάρι το 1969.

Η Γενική Διευθύντρια της TULIP Entertainment, Μαριλίζα Τοτόμη, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους της βραδιάς και κάλεσε στο βήμα τον διεθνούς φήμης αστροφυσικό και Επίτιμο Διευθυντή Ευγενιδείου Πλανηταρίου, τον εκ Πατρών καταγόμενο Διονύση Π. Σιμόπουλο, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του παρέσυρε το κοινό στο μαγικό κόσμο του διαστήματος.

Στο cocktail που ακολούθησε αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, οι προσκεκλημένοι συνόδευσαν ελληνικές γευστικές προτάσεις με ‘Αγιορείτικο ΑΒΑΤΟΝ’, ευγενική χορηγία της οινοποιίας TSANTALI.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Ηλίας Κοκοτός, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, κ.α.

Οι φωτ. είναι Panoulis Photography.

Μαριλίζα Τοτόμη και Διονύσης Σιμόπουλος.

Μαριλίζα Τοτόμη και Διονύσης Σιμόπουλος.

Μαριλίζα Τοτόμη και Διονύσης Σιμόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight