Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύεται σήμερα η 53χρονη που την κατέσφαξε ο πρώην κουνιάδος της - Στον Εισαγγελέα ο δράστης

Κηδεύεται σήμερα η 53χρονη που την κατέσ...

Πώς έγινε το φονικό στο Ηράκλειο της Κρήτης

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να  οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι ο 60χρονος που σκότωσε καταφέροντάς της δεκάδες μαχαιριές την 53χρονη πρώην κουνιάδα του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η  άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη θα κηδευτεί σήμερα από το Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

 

Aνέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει! Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας στην καφετέρια - Τι λέει η εστεμμένη καλλονή για τη μητέρα της

 

Ο δράστης καθ’ όλη την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας ισχυριζόταν ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από την αποτρόπαια πράξη του.

Όλα συνέβησαν χθες στις 7 το πρωί όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρεί η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου.

Ο 60χρονος της είχε στήσει καρτέρι και την περίμενε. Μόλις την είδε την πλησίασε κι άρχισε να της επιτίθεται φραστικά.

Στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες της κατάφερε περίπου 40 μαχαιριές στο λαιμό και την κοιλιά, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος, μπροστά από την καφετέρια.

Ο 60χρονος έμενε με την ανιψιά του, κόρη της δολοφονημένης γυναικας και του πρώην συζύγου της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretapost ο δράστης επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα γιατί τη θεωρούσε υπεύθυνη για τους καυγάδες που είχε με τη συγκάτοικό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις