Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ν. Οικονομόπουλος: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν θα κλείσει

Ν. Οικονομόπουλος: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σ...

Μήνυμα του Πατρινού πρόεδρου του ΕΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πατρινός πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νίκος Οικονομόπουλος μετά τον σάλο των προηγούμενων ημερών και την φημολογούμενη αποβολή του ΕΕΣ από την Διεθνή Ομοσπονδία, αναφέρει τα εξής:

"Ηχηρό μήνυμα ενότητας και στήριξης σε όλους τους Ερυθροσταυρίτες και ξεκάθαρη απάντηση ότι θα επιτύχει το εγχείρημα της νέας διοίκησης, που είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να αλλάξει όχι σελίδα αλλά επίπεδο, έστειλε σήμερα από την Πάτρα ο Πρόεδρος του ΕΕΣ Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο κ. Οικονομόπουλος παρέστη στην επίσημη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Πατρών υπό τον Πρόεδρό του, Πατρινό Δικηγόρο κ. Γιώργο Νιάρο και απευθυνόμενος στους ερυθροσταυρίτες όλων των Σωμάτων που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, τόνισε, μεταξύ άλλων, με νόημα ότι:

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν θα κλείσει. Αντίθετα, θα περάσει σε άλλο επίπεδο, καινοτόμο, πρωτοποριακό και σύγχρονο, προς όφελος κάθε πολίτη που έχει ανάγκη», υπογραμμίζοντας ότι η διοίκηση, της οποίας ο ίδιος είναι Πρόεδρος, θα πετύχει στην αποστολή της να επαναφέρει τον ΕΕΣ στη θέση που του αξίζει έναντι της ελληνικής κοινωνίας.

Εμφανίστηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ως προς τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με τον ΕΕΣ, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι κάποια …κέντρα ευελπιστούν στην διάλυση του Ερυθρού Σταυρού, κάτι που ο ίδιος αποσαφήνισε με απόλυτο τρόπο ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε καμία περίπτωση.

Μάλιστα αντιπαρέθεσε  μια σειρά από έτοιμες δράσεις που θα δώσουν νέα πνοή στον ΕΕΣ και θα τον κατατάξουν σε έναν από τους πιο σύγχρονους οργανισμούς στην διεθνή κοινότητα.

Αναφορικά με το καταστατικό, την εγγραφή νέων μελών και νέες εκλογές, ο κ. Οικονομόπουλος επανέλαβε ότι το καταστατικό έχει ήδη τροποποιηθεί και με το πού εγκριθεί από το αρμόδιο Πρωτοδικείο θα προκηρυχθούν εκλογές, ενώ από σήμερα ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση στις αρχές Νοεμβρίου. Εξηγώντας ότι τα νέα μέλη που θα ενταχτούν στην οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα πρέπει να «πονέσουν» τον οργανισμό και να είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν στον εθελοντισμό.@

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις