Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται τα Χριστούγεννα στις αίθουσες το «The Bachelor 3» - Παίζει και ο Τάκης Ζαχαράτος

Έρχεται τα Χριστούγεννα στις αίθουσες το...

Η νέα ταινία αναμένεται να κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία

Χριστούγεννα παρέα με την παρέα του κινηματογραφικού «The Bachelor 3» θα κάνει το ελληνικό κοινό φέτος. Όπως έγινε γνωστό η νέα συνέχεια της πολύ επιτυχημένης είναι αλήθεια, κωμικής σειράς ταινιών είναι έτοιμη και θα βγει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2018 από τη Village και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα. Mάλιστα στο καστ όπως μαρτυρά και μία εκ των φωτογραφιών συμμετέχει και ο αμίμητος Πατρινός σώουμαν, ηθοποιός και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος!

Το «The Bachelor 2» να θυμίσουμε πως έσκισε εισπρακτικά, πήγε καλύτερα από το 1ο φιλμ, κόβοντας κοντά 236.000 εισιτήρια και κατάφερε να γίνει η πρώτη σε εισπράξεις ελληνική ταινία της χρονιάς! Από τις 25 Δεκεμβρίου 2018, λοιπόν το ίδιο τιμ θα δοκιμάσει να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη της επιτυχίας, κάτι που δεν φαίνεται απίθανο, όπως έγραψε και το freecinema.gr.

Έχει ήδη προηγηθεί ένα έξυπνο διαφημιστικό teaser - τρέιλερ για την κακή χρήση των κινητών τηλεφώνων εντός των κινηματογραφικών αιθουσών, το οποίο είδαμε στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Το επερχόμενο τρίτο μέρος υπόσχεται μια πιο ακραία επανάληψη της ίδιας φόρμουλας, δηλαδή του γάμου ενός από τα μέλη της γνωστής παρέας φίλων, οι οποίοι βιώνουν εξωφρενικές περιπέτειες ανά την Ελλάδα με αφορμή ένα προσκλητήριο (από τον Νίκο Βουρλιώτη αυτή τη φορά, κοινώς μπαίνουμε σε «διαφυλετικά» εδάφη με μαύρη νύφη, ένα θέμα σχετικά controversial στη χώρα μας, πόσω μάλλον στην ελληνική ύπαιθρο), όπως αναφέρει το freecinema.gr.

Ο Γιάννης Παπαδάκος, ο σκηνοθέτης που έδωσε μία πιο σύγχρονη ματιά στην αισθητική και τη ματιά του «The Bachelor 2», βρίσκεται ξανά πίσω από τις κάμερες, ενώ στο καστ του «The Bachelor 3» συναντάμε τα εξής ονόματα: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαΐας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλατσίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Αναστάσης Κολοβός, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Παράσχος και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight